inTurda.ro

FOTO: Mircea Irimie este noul Președinte al Partidului Conservator Turda

FOTO: Mircea Irimie este noul Președinte al Partidului Conservator Turda

FOTO: Mircea Irimie este noul Președinte al Partidului Conservator Turda
martie 27
20:57 2014

În această seară, la Teatrul Municipal Turda, au avut loc alegeri interne în Partidul Conservator Turda. Mircea Irimie a fost singurul candidat la funcția de Președinte și a obținut mandatul cu doar 8 voturi împotrivă din cei aproximativ 300 de votanți.

Invitatii lui Mircea Irimie la eveniment Invitatii lui Mircea Irimie la eveniment

Evenimentul s-a bucurat de prezența multor invitați speciali, printre care: Maria GRAPINI – ministru delegat pentru IMM-uri, Vasile NISTOR – principalul candidat al PC la euro-parlamentare, Bogdan CIUCĂ – liderul  PC din Camera Deputaţilor, deputaţii Ioan Moldovan, Cezar Cioacă, Răzvan Rotaru, Daniela BĂZAREA – vicepreşedintele PC Maramureş, Avram GAL – consilier ministerial, Şerban RĂDULESCU – preşedintele  PC Cluj şi Dorel CORPODEAN – fost preşedinte al PC Turda în perioada 2011-2014.

Ideea de bază a proiectului propus de Mircea Irimie este „Partidul Conservator, parte integrantă  din strategia de relansare economică şi dezvoltare durabilă a municipiului Turda”. Programul politic prezentat militează pe orientarea eforturilor pentru dezvoltarea Turzii ca oraş turistic, atractiv pentru investitori. Dintre obiectivele stabilite de Mircea Irimie până în anul 2016 amintim obţinerea unui număr de minim cinci consilieri locali la următoarele alegeri locale şi funcţia de primar al Municipiului Turda.

Dorel Corpodean, fostul Presedinte al PC Turda (2011-2014) Dorel Corpodean, fostul Presedinte al PC Turda (2011-2014)

Din noua echipă de conducere mai fac parte vicepreşedinţii Dorel Corpodean, Sorin Sabău, Bogdan Aron, Valentin Todoran, Radu Potinteu, Editha Colobăţiu, Ana Angela Ilcu.

La organizația de femei, conducerea este asigurată de doamna Ina Păcurar. Liderul tinerilor este Horaţiu Mărie, iar organizaţia de pensionari  este condusă de Ioan Dragotă. Secretariatul este în responsabilitatea Cristinei Andreica.

Un ALBUM FOTO de la eveniment puteți vedea AICI!

Related Articles

Citește articolul precedent:
Zbor direct din Cluj-Napoca în Basel, Elveția

Astăzi, 27.03.2014, în cadrul unei conferinţe de presă prin care a anunţat poziţionarea celei de a 8-a aeronave la baza...

Închide