inTurda.ro

Ong-uri turdene: Centrul Rațiu pentru Democrație

Ong-uri turdene: Centrul Rațiu pentru Democrație

Ong-uri turdene: Centrul Rațiu pentru Democrație
martie 28
07:51 2014

Centrul Raţiu pentru Democraţie​ (CRD)​ este o organizație neguvernamentală, non-profit, care continuă idealurile lui Ion Rațiu, susținător și promotor al democrației. Misiunea CRD este să promoveze, în mod nepartizan, valorile și comportamentele asociate democrației. Această misiune este îndeplinită prin proiecte, programe și activități organizate la nivel local, național și internațional.

Organizaţia a fost creată în 2004 şi se bucură de recunoaştere internaţională din partea unor instituţii de prestigiu precum Woodrow Wilson Center, care oferă un spaţiu nepartizan de interacţiune între sfera publică şi cea academică. Alături de aceasta​, ​CRD acordă din 2005 Premiul Ion Raţiu pentru Democraţie, distincţie care oferă vizibilitate și recunoaștere internațională ideilor și realizărilor activiștilor pentru democrație din întreaga lume. Lista laureaţilor cuprinde personalităţi din Ungaria, Myanmar, Bahrain, Rusia, Polonia, Republica Moldova, Egipt şi Mexic.

Contact:
Centrul Raţiu pentru Democraţie
Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 1
Turda, jud. Cluj, 401094
t: 0264 317 555

Related Articles

Citește articolul precedent:
Declarații „interesante” ale lui Cristian Matei la alegerile PC Turda

Cristian Matei, Președintele PSD Turda, Director al Companiei de Apă Arieș și Președinte al Consiliului de Administrație al Salinei Turda,...

Închide