inTurda.ro

De ce nu a functionat ieri seara iluminatul public stradal

De ce nu a functionat ieri seara iluminatul public stradal

De ce nu a functionat ieri seara iluminatul public stradal
aprilie 29
11:17 2014

Ieri seara, mai multe străzi din municipul Turda au fost afectate de avaria staţiei 110/6 kv Turda, cauza fiind un transformator defect aparţinând SC Electrica, astfel că 15 posturi de transformare au rămas fără tensiune.

La solicitarea de intervenţie rapidă din partea Primăriei Turda, angajaţii SC Electrica – punct de lucru Turda au identificat defecţiunea, la  punctul L17-Oraş.  Intervenţia pentru depistarea defecţiunii a presupus o procedură standard, prin manevre de secţionare a liniei şi verificare a cablurilor, care a întârziat repunerea în funcţiune a reţelei.

Până la ora 21.39 au fost verificate mai multe tronsoane şi s-a reuşit alimentarea primelor 5 posturi de transformare. Manevrele au continuat, astfel că până la ora 22.23 au puse în funcţiune şi celelate 7 posturi de transformare, iar următoarele 3 au fost alimentate până la miezul nopţii.

Potrivit datelor furnizate de SC Electrica defecţiunea instalaţiei electric nu s-a datorat intervenţiei persoanelor străine.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă asigurăm că vom interveni ori de câte ori va fi nevoie pentru urgentarea realimentării cu energie electrică a locuinţelor.

Related Articles

Citește articolul precedent:
„Serbare Câmpenească” de 1 Mai 2014 în Parcul Etnografic din Cluj

Consiliul Judeţean Cluj, Muzeul Etnografic al Transilvaniei Cluj-Napoca, Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, în colaborare cu Primăriile Turda,...

Închide