inTurda.ro

Turdeanul Florin Biro va reprezenta România la Campionatul European de Atletism!

Turdeanul Florin Biro va reprezenta România la Campionatul European de Atletism!

Turdeanul Florin Biro va reprezenta România la Campionatul European de Atletism!
mai 19
13:11 2014

Începând de sâmbătă, Turda are un reprezentant în echipa națională de atletism, calificată pentru Campionatul Balcanic și pentru Campionatul Eurpean, în persoana elevului Florin Biro!

Florin are 18 Ani și este legitimat atât la clubul sportiv CSM Călărași, cât și la Grupul Școlar Chimie Turda.

Locul lui în echipa națională a fost câștigat în urma unei selecții naționale care a avut loc la Vatra-Dornei sâmbâtă, 17 Mai. Concurența a fost foarte mare, urmând ca antrenorii naționalei să aleagă primii 4 atleți din dintre juniorii și seniorii, fete – băieți.

Turdeanul Florin Biro, antrenat în prezent de doamna Costache Nadina, va reprezenta România la Campionatul Balcanic care va avea loc chiar la noi în țară, în data de 15 iunie. De asemenea, Florin a prins lotul care se va deplasa în Franța, la Campionatul European 2014.

Mai jos redăm o parte din delcarațiile pe care Florin Biro le-a făcut pentru publicația inTruda.ro: „Sunt foarte fericit pentru că am reușit să prind echipa națională clasându-mă al doilea! A fost o cursă foarte grea, eu am venit la selecție după o accidentare care m-a ținut departe de antrenamente două luni de zile.

Vreau să le mulțumesc antrenorilor mei pentru că m-au ascultat si au avut încredere în mine și în promisiunea că mă voi clasifica pentru lotul național deși aveam șanse mici fără prea mult antrenament”.

Dorim să îl felicităm pe Florin și îi urmă succes! Să dea Dumnezeu să reprezinte cu mândrie Turda și România la aceste campionate și la cât mai multe de acum înainte!

Florin Biro 1

Related Articles

Citește articolul precedent:
Servicii stomatologice gratuite la Cluj

Clujenii de toate vârstele pot beneficia până la sfârşitul anului de consultaţii stomatologice şi detartraje gratuite. Peste 150 de dentişti din...

Închide