inTurda.ro

Deschiderea oficiala a Zilelor Municipiului Turda 2014

Deschiderea oficiala a Zilelor Municipiului Turda 2014

Deschiderea oficiala a Zilelor Municipiului Turda 2014
august 30
11:27 2014

Deschiderea oficiala a Zilelor Municipiului Turda a fost cu adevarat un moment extraordinar la care au participat peste 20 de oficialitati, printre care ii amintim pe doamna Deputat Elena Udrea , care va candida pentru Presedintia Romaniei, doamna Ministru pentru Dialog Social , Aurelia Cristea ,domnii deputati Mircea Vicentiu Irimie, Moldovan Ioan si Gurzau Adrian , domnul Europarlamentar Daniel Buda dar si domnul primar al Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc si de asemenea foarte multi primari si viceprimari din judetul Cluj .

batch__MG_8209
Dupa momentul festiv , doi parasutisti profesionisti au aterizat in zona sensului giratoriu (VEZI VIDEO) anuntand un moment special si anume, inaugurarea unui Drapel enorm ancorat pe un catarg de 25 de metri inaltime in zona sensului batch_IMG_8250giratoriu VEZI VIDEO AICI. Apoi a avut loc taierea panglicii de la portile festivalului si s-a facut un tur prin centrul istoric printre mestesugari si comercianti .

Elena Udrea i-a transmis primarului Stefanie faptul ca daca nu va reusi sa sprijineasca proiectele locale in 10 saptamanii, cu siguranta va reusi din luna noiembrie, atunci cand este posibil sa devina Presedintele Romaniei.

ALBUM FOTO DESCHIDEREA OFICIALA A Zilelor Turzii 2014

Dragi TURDENI, oficialitatile locale au organizat aceste zile de sarbatoare pentru ca noi, cetatenii sa ne bucuram din plin de ele, asa ca iesiti din case si lasati stresul si gandurile departe de voi in zilele acestea!

NU UITATI:

Deseara vor concerta: Simpatix Grup, Adrian Sarmasan, ANER, Amida si Hazard

si ELENA GHEORGHE.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Centrul Ratiu pentru Democratie (CRD) anunta cu bucurie finalizarea implementarii proiectului “VOTE EU – Encouraging Young Europeans to Vote Out the EU Democratic Deficit”

29 august 2014 Am incheiat proiectul „VOTE EU” dedicat responsabilizarii tinerilor din 7 tari europene Centrul Ratiu pentru Democratie (CRD)...

Închide