inTurda.ro

Foto: Ziua Cheilor Turzii a fost sărbătorită la Turda

Foto: Ziua Cheilor Turzii a fost sărbătorită la Turda

Foto: Ziua Cheilor Turzii a fost sărbătorită la Turda
septembrie 29
09:35 2014

În data de 26 septembrie, Consiliul Județean Cluj împreună Primăria Turda și cu școlile turdene au sărbătorit „Ziua Cheilor Turzii și a Cheilor Turenilor”, eveniment care face parte din proiectul ”MANAGEMENTUL CONSERVATIV ȘI PARTICIPATIV ÎN SITURILE NATURA 2000 CHEILE TURZII ȘI TURENILOR”, proiect co-finanțat de Fondul European de Dezvoltare Regională.

Având ca obiectiv general eficientizarea măsurilor de conservare a habitatelor și speciilor din ariile naturale protejate Cheile Turzii și Cheile Turenilor, proiectul se dovedește a fi necesar și esențial pentru îmbunătățirea biodiversității și patrimoniului natural din cele două arii protejate.

Programul a cuprins expoziții de desene, machete și colaje realizate de elevii din ciclului primar şi gimnazial, prezentări de proiecte ale școlilor, prezentări ale unor proiecte de succes și câteva ateliere creative, foarte apreciate de către copii.

Evenimentul a culminat cu momente artistice susținte de ansambluri de folclor și solişti din cadrul acestora. Toate aceste activităţi au fost derulate în scopul de a promova ariile protejate.

IMAG2464 IMAG2470 IMAG2472 IMAG2473 IMAG2474

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Expoziţia internaţională Tribuna Graphic – ediţia a cincea

Revista de cultură Tribuna şi Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituţii aflate în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, vă invită să luaţi...

Închide