inTurda.ro

Narcisa Pintea, managerul Teatrului „Aureliu Manea” Turda, premiată la Gala Premiilor Media de Excelenţă

Narcisa Pintea, managerul Teatrului „Aureliu Manea” Turda, premiată la Gala Premiilor Media de Excelenţă

Narcisa Pintea, managerul Teatrului „Aureliu Manea” Turda, premiată la Gala Premiilor Media de Excelenţă
septembrie 29
08:27 2014

Săptămâna trecută a avut loc în Cluj-Napoca, cea de-a XI-a ediţie a Galei Premiilor Media de Excelenţă. Evenimentul a fost organizat de Amprenta Advertising și s-a desfăşurat în incinta International Ballroom.

Scopul acestei manifestări de elită a fost premierea personalităţilor şi instituţiilor care au avut în cursul acestui an o contribuţie semnificativă la dezvoltarea şi promovarea municipiului Cluj-Napoca şi a Transilvaniei.

În cadrul acestui eveniment, directorul Radio Transilvania, Augusta Dordai a ales să o premieze pe doamna Narcisa Pintea, actriţă şi manager al Teatrului „Aureliu Manea” Turda.

Motivația doamnei Dordai a fost complexă; doamna Narcisa Pintea a fost premiată pentru: „taletul său actoricesc, pentru tenacitatea şi forţa de care a dat dovadă în aceşti ani reauşind cu mult succes să aducă la Turda mari regizori şi actori. Datorită abilităţiilor sale de bun manager, Narcisa Pintea a iniţiat şi demarat numeroase evenimente culturale printre care se numără şi Festivalul de Teatru şi Arte Performative „Teatru pe Drumul Sării”.

În urma demersurilor făcute în acest an de Narcisa Pintea, instituţia culturală din municipiul Turda poartă acum numele marelui regizor Aureliu Manea”.

Decizia doamnei Augusta Dordai este de lăudat, având în vedere atât meritele doamnei Narcisa Pintea, cât și oportunitatea de a aduce un plus de imagine pentru Turda, într-un context cultural de excepție, așa cum fost cazul la această gală.

Felicitări Narcisa Pintea, felicitări Augusta Dordai!

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Şcoala Gimnazială „Avram Iancu”: Ziua plantării copacilor – 21 septembrie 2014

În anul 2000 organizaţia ENO - Environment Online lansa primul său apel de a păstra un mediu înconjurător verde tuturor...

Închide