inTurda.ro

Prezentări legislaţie americană la Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”

Prezentări legislaţie americană la Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”

Prezentări legislaţie americană la Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”
septembrie 30
07:14 2014

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, vă invită să participaţi la prezentările referitoare la vizele pentru SUA şi legislaţia americană pe care viceconsulul Matthew Kelly de la Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti le va susţine vineri, 3 octombrie 2014, la American Corner Cluj-Napoca din cadrul bibliotecii (Cluj-Napoca, Calea Dorobanţilor 104, etajul 5 vest):

Ora 14.00:

Prezentarea “Different Laws in Different U.S. States: Capital Punishment, Same-sex Marriage, Handgun Ownership, Abortion, Marijuana”, care se va încheia cu descrierea regulamentelor privind vizele de studii în SUA şi de tip “work and travel”. În cadrul evenimentului vor fi distribuite materiale informative referitoare la efectuarea studiilor în Statele Unite ale Americii.

Ora 17.00:

Prezentarea “So You Want to Go to the USA? Ask a Consular Officer!”, care se va referi la toate tipurile de vize pentru SUA: turistică, de studii, de tip “work and travel”, de afaceri şi de imigrare.

Prezentările se vor desfăşura în limba engleză, fără servicii de traducere. Participarea la prezentări este gratuită. Înscrierea pentru participare se poate face până la data de 1 octombrie 2014, ora 16.00, prin trimiterea unui mesaj la adresa de e-mail americancornercluj@gmail.com, cu specificarea numelui persoanei care doreşte să participe şi a prezentării/prezentărilor alese (pot fi selectate ambele prezentări).

Related Articles

Citește articolul precedent:
Potaissa Turda între așteptările publicului și realitate

Potaissa Turda va întâlni echipa HCM Constanţa, MIERCURI, 1 octombrie 2014, de la ora 17.30, într-un meci restant din etapa a III-a...

Închide