inTurda.ro

Mircea Irimie transmite ganduri de incurajare pentru toti studentii:

Mircea Irimie transmite ganduri de incurajare pentru toti studentii:

Mircea Irimie transmite ganduri de incurajare pentru toti studentii:
octombrie 02
11:36 2014

La debut de an universitar, am placerea de a transmite gandurile mele de bine si de incurajare pentru toti participantii, deopotriva studenti si profesori, la o forma superioara a educatiei, intr-un spatiu privilegiat al cunoasterii, care are menirea sa creeze an de an, mii de specialisti si experti in diverse domenii, care vor transforma si vor modela societatea si economia tarii noastre.

“Universitatea este trezoreria viitorului unei tari” spunea Winston Churchill. Asadar, pregatirea excelenta a studentilor, este o componenta esentiala de care depinde viitorul societatii romanesti.

Actiunile din cadrul universitatilor, fie educationale, fie de cercetare sau sociale, in echipe de proiect sau in activitati de voluntariat, in mediul real sau virtual pe care le ofera viata de student, sunt unice si irepetabile.

Le urez tuturor studentilor si profesorilor, un an universitar plin de bucurii si realizari, sanatate, putere de munca si roade imbelsugate pe masura muncii depuse!

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Spectacole pentru micii spectatori la Teatrul Aureliu Manea Turda:

Spectacole pentru micii spectatori în periaoda 1- 16 octombrie 2014 la Teatrul Aureliu Manea Turda : - 02 octombrie 2014,...

Închide