inTurda.ro

Potaissa Turda a pierdut în deplasarea de la Dinamo București

Potaissa Turda a pierdut în deplasarea de la Dinamo București

Potaissa Turda a pierdut în deplasarea de la Dinamo București
octombrie 09
11:13 2014

Dinamo a câştigat meciul disputat cu Potaissa Turda, din etapa a opta a Ligii Naţionale de handbal masculin, scor 26-20 (13-11). Potaissa Turda nu a reușit să depășească încă pasa proastă prin care trece și se pare că moralul echipei are încă de suferit după startul greu de campionat.

În sezonul trecut, cele două echipe s-au întâlnit de cinci ori, iar turdenii noștri s-au impus de trei ori.

Nici Dinamo nu stătea prea bine înainte de acest meci și sperau să folosească această ocazie pentru a prefigura o revenire. Au reușit. Bucureştenii au trecut peste înfrângerea suferită în meciul cu Minaur, iar la pauză conduceau cu două goluri diferenţă (13-11). În repriza secundă, alb-roşii au condus de la un capăt până la celălalt. Dinamo a condus chiar cu 9 goluri. La final, gazdele  s-au impus scor 26-20 şi au obţinut a treia victorie din acest sezon.

În urma acestui rezultat, Dinamo ocupă locul 7, cu 10 puncte, în timp ce Potaissa Turda ocupă poziţia a 9-a, la un punct distanţă de bucureşteni.

Următorul meci al Potaissei Turda este deplasarea de la Torino, Italia, din cupa EHF. Le dorim succes și să ne facă mândri în Europa. Hai Potaissa Turda.

© FOTO: Cosmin Iftode / www.sportpictures.eu

Related Articles

Citește articolul precedent:
Piesa „Necuvinte” la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca

Cortina Events organizează astăzi, 9 octombrie 2014, ora 19, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, un spectacol deosebit, pus în...

Închide