inTurda.ro

Interviu cu Răzvan Pavel, jucător convocat în premieră la echipa națională de handbal masculin

Interviu cu Răzvan Pavel, jucător convocat în premieră la echipa națională de handbal masculin

Interviu cu Răzvan Pavel, jucător convocat în premieră la echipa națională de handbal masculin
octombrie 31
11:48 2014

razvan pavelEchipa Națională de Handbal Masculin a României a început campania de calificare la Euro 2018, în capitală, împotriva statului Kosovo. Din lotul convocat inițial de Aihan Omer, au făcut parte în premieră portarul Răzvan Szopka și Răzvan Pavel, doi dintre cei mai iubiți jucători de la Potaissa Turda. Din păcate, el s-a accidentat imediat după convocarea la națională.

Echipa inTurda.ro a realizat un interviu online cu Răzvan Pavel, iar acesta ne-a răspuns „cu mâna stângă, deoarece dreapta este în ghips”. Având în vederea starea de sănătate a lui Pavel, l-am menajat cu întrebările. Redăm mai jos răspunsurile lui:

 

Rep.: Ce a reprezentat pentru tine prima convocare?

Răzvan Pavel: Prima convocare a fost pentru mine răsplata la atâția ani de muncă…. E mă simt foarte bine la Potaissa Turda.  La această echipă am reușit să simt gustul performanței și este ca și a doua casă pentru mine!
Rep.: Ce rol a avut evoluția echipei Potaissa Turda în creșterea ta? Ce rol a avut Horațiu Gal în evoluțiile tale ca și jucător?

Răzvan Pavel: Connvocarea mea la lot se datorează performantei pe care am realizat-o la echipă, împreună cu colegii și stafful tehnic. Toți au contribuit la nivelul meu de joc și la convocarea mea, de aceea le și mulțumesc.

 

Rep.: Crezi ca accidentarea ta il va opri pe selectioner de la o viitoare posibila convocare?

Răzvan Pavel:Eu cred că depinde doar de mine reușita de a atrage din nou atentia selectionerului. În primul rand vreau sa ma recuperez cand mai repede pentru a reveni la antrenamente. Vreau sa imi ajut din nou echipa de club. Daca evolutiile mele vor continua sa fie bune, cu siguranta voi fi rechemat la lotul national!

 

Rep.: Îți mulțumim pentru răspunsuri și îți dorim o recuperare cât mai rapidă!

Răzvan Pavel: Mulțumesc și eu.

razvan pavel 7

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Video senzațional: în Turda stâlpii sunt deja curățați de afișele electorale!

Turda este primul oraș din țară în care a început procesul de curățare a stâlpilor plini cu afișe electorale! Și...

Închide