inTurda.ro

Cum ne „unește” Ponta: încă din campanie produce tensiuni uriașe

Cum ne „unește” Ponta: încă din campanie produce tensiuni uriașe

Cum ne „unește” Ponta: încă din campanie produce tensiuni uriașe
noiembrie 11
10:11 2014

Modul pe care Victor Ponta l-a ales pentru a face posibilă câștigarea funcției de Președinte al României este de-a dreptul îngrijorător. Atât de multe acțiuni și evenimente care să producă tensiune și dezgust nu s-a mai întâlnit din vremile trecute ale istoriei. Promite marea unire a românilor (care, apropo, s-a făcut de mult, în istorie), dar prin gesturile și atitudinea lui nu face altceva decât să dezbine și să distrugă lucruri bune și valori de țară pe care românii le-au dobândit cu greu în ultimii ani.

Regimul pontist mizează pe lipsa de cultură și educație a unora, se bazează pe background-ul comunist al generației a treia și se folosește de metode care produc un gust amar oamenilor care gândesc, oamenilor care mai cred încă într-o Românie democrată și liberă!

O să încercăm să redăm mai jos câteva dintre situațiile penibile și jenante prin care Ponta and company au ales să-și impună „forțele răului”, dacă îl cităm pe Tudor Chirilă.

 

1. Se folosesc de Biserică și Preoți (abonați la „pomeni electorale” pe bani de la bugetul local). Zeci de preoți au fost filmați în timp ce afirmau în BISERICĂ: „Votați V.V.Ponta”. Argumentele aduse de aceștia în fața enoriașilor sunt care mai de care mai hilare. Un exemplu extrem de prost de gândire „bisericească politizată” este cel de la una dintre mănăstirile cu suprabuget, care au motivat votul de stânga asociindu-l cu închinarea ortodoxă care începe dinspre stânga. Ce copil poate crede așa ceva? Alt exemplu exacerbat: unul dintre preoți și-a permis să afirme că acest politician coruptibil și poate chiar corupt, „ne poate duce pe calea desăvârșirii” – asta este erezie curată. Nu mai aducem alte exemple pentru că nu dorim să decredibilizăm biserica. O face de una singură prin asocierea cu Viorel…

2. Induc teama prin amenințarea „numiților politic”. În Ardeal e jale mare. Toți psd-eii sunt în alerta. Șefii le-au spus verde-n față că viitorul lor în funcții depinde de rezultatul lui Ponta în zona lor. Exemplul prezentat de gândul.info nu mai are nevoie de alte comentarii. La Satu Mare s-au folosit cuvinte foarte urâte! Puteți vedea aici despre ce este vorba: http://www.gandul.info/politica/inregistrare-exploziva-dintr-o-sedinta-psd-planul-de-aranjare-a-alegerilor-prezidentiale-pentru-victor-ponta-13520057

3. Se folosesc de anumite „personalități” pentru a face campanie. O idee nu prea inspirată. Ilie Năstase, de exemplu, îl votează pe Ponta pentru că „îi place sportul”. Dacă acesta este un criteriu după care ne alegem președintele… totul ne este clar.

Altele:

– reclame mincinoase gen: doar Ponta a tăiat taxele, Ponta a făcut posibile victoriile Simonei Halep, doar Ponta protejează pensiile, doar el….

– metode care te înșeală pentru a-i da Like pe Facebook

– schimbarea din funcție a lui Corlățean, fără să rezolve însă problema numărului de secții electorale din Diaspora

– jignirea românilor din Diaspora și a celor care ies în stradă pentru susținerea lor

– promovarea campaniei „Bodyguard cu Jeep, îmi duc bunicii la vot. Pe toți 8!”

 

Și acum câteva exemple de la TURDA! Ce se întâmplă în „urbea noastră liniștită”.

PSD Turda pare liniștită. Pare doar. Metodele lor „underground” însă…

1. Merg din ușă în ușă și „sfătuiesc” cetățenii, în special generația a treia, să voteze cu dl. Viorel dacă vor să nu li se taie / să li se crească pensiile. Și săracii bătrâni, la cât de bine o duc deja, doar asta le mai lipsește: o teamă indusă de echipa PSD! Rușinos de tot!

2. Montează bannere cu fața lui Ponta fără să ceară acordul proprietarilor, ce să mai vorbim de BANI! Un antreprenor din Turda s-a trezit cu bannerul lui acoperit de un mash al lui Ponta. După ce a observat, a sunat la proprietarul zonei de reclamă și l-a întrebat de ce apare reclama acolo. Acesta nu era nici el informat, așa că s-au dus amândoi, au luat „fața lui Ponta” jos și au mers cu ea la PSD Turda. Aici… o nouă minciună: cei de la București au montat bannerele în toată țara… nu știm cum se face că nu v-a întrebat nimeni nimic. Voi credeți? Noi nu prea… La câte reclame au în toată țara, oare câte au fost montate abuziv?

Voi? Ce ați mai trăit sau văzut, vis-a-vis de campania lui Mr. Ponta?

Related Articles

Citește articolul precedent:
CONCURS: Poți câștiga o invitație dublă la spectacolul FUN, de James Bosley

CONCURS! musical Fun de J. Bosley, traducerea Vlad Massaci, 18 noiembrie 2014, ora 19.00 la Teatrul Naţional Cluj - Napoca Poți...

Închide