inTurda.ro

Johannis primul politician European care a strans peste 1 milion de like-uri pe Facebook

Johannis primul politician European care a strans peste 1 milion de like-uri pe Facebook

Johannis primul politician European care a strans peste 1 milion de like-uri pe Facebook
noiembrie 19
16:52 2014

Preşedintele ales al României, Klaus Werner Iohannis, a devenit primul politician român cu peste un milioniohannis de aprecieri pe pagina de Facebook.

In acelasi timp, Iohannis este primul politician din Europa care a reusit sa treaca peste borna de 1 milion de like-uri pe reteaua de socializare Facebook (conform foxcrawl).

Pagina oficială de Facebook a lui Klaus Iohannis a depăşit 1 milion de aprecieri, preşedintele PNL devenind primul în topul politicienilor, privind numarul de aprecieri primite. Cea mai mare creştere a numărului de fani ai paginii lui Iohannis a avut loc sâmbătă, 15.11.2014, potrivit Facebrands.ro, în ajunul alegerilor prezidenţiale când baza de simpatizanţi a crescut cu peste 185.000, până la 848.419, depăşindu-l pe contracandidatul său la Preşedinţie, Victor Ponta.

Cu peste 1.080.000 de fani pe Facebook, Klaus Iohannis este urmat, în topul politicienilor români, de Victor Ponta (718.584 de fani), Traian Băsescu (321.541) şi Elena Udrea (266.565).

In Romania, Inna ocupa locul intai in ceea ce priveste numarul aprecierilor de pe Facebook, reusind sa stranga nu mai putin de 13.264.000 de fani.

În clasamentul general al paginilor de Facebook româneşti, Klaus Iohannis se situează momentan pe locul 37, iar Victor Ponta se afla pe pozita 87.

Related Articles

Citește articolul precedent:
5 masuri economice din programul prezidential al lui Klaus Iohannis:

Președintele ales Klaus Iohannis a cuprins în proiectul său prezidențial, “România lucrului bine făcut”,  mai multe măsuri economice, pentru următorii...

Închide