inTurda.ro

Acum și în TURDA: Zumba Step – noutatea de senzație din lumea dance-fitness-ului

Acum și în TURDA: Zumba Step – noutatea de senzație din lumea dance-fitness-ului

Acum și în TURDA: Zumba Step – noutatea de senzație din lumea dance-fitness-ului
decembrie 05
11:34 2014

Zumba este un program de fitness inspirat din dansurile latino şi creat de către cunoscutul dansator şi coregraf  columbian, Alberto „Beto” Perez.

Zumba implică o combinaţie între elemente de dans , aerobic precum şi exerciţii de squat şi streching. Muzica este principalul element care conferă originalitate, energie şi bună dispoziţie. Şedintele de Zumba sunt  bazate pe melodii în ritmuri de  salsa, merengue, cumbia, flamenco, chachacha, hip-hop, reggeton, axe, tango, samba, soca, bollywood, bhangra .

Zumba include câteva dintre principiile de bază ale aerobicului şi ale antrenamentelor de rezistenţă, ce maximizează consumul de calorii, beneficiile cardiovasculare şi tonifierea organismului. Mişcarile lucrează în mod special muşhii picioarelor, ai abdomenului, braţelor, dar şi cel mai important muşchi al organismului – inima.

Nu trebuie să fii un expert în dansuri latino pentru a participa la antrenamentele Zumba. Mişcările efectuate sunt simple şi uşor de urmărit, iar distracţia şi voia bună sunt asigurate .

Zumba te binedispune, antrenamentele te fac sa zâmbeşti iar muzica te face să uiţi de toate problemele  !


step

Ce este Zumba Step ?

Zumba Step este cel mai nou program dance-fitness, o combinaţie de step aerobic şi dans. Uită tot ce ştiai până acum despre step şi pregateşte-te pentru o nouă experienţă marca Zumba. Noul program Zumba Step întăreşte şi tonifiază abdomenul, coapsele, fesierii şi picioarele printr-un amestec de dans, paşi de step şi mişcări de fitness, combinate perfect pe ritmuri hipnotizante. Vei fi uimit/uimită de simplitatea acestui program, frumuseţea mişcărilor de dans si atmosfera incendiară la clasele de Zumba Step. Este pur şi simplu un mod fabulos de a dansa şi de a te menţine în formă!

La o clasa de Zumba Step se foloseşte stepper-ul pentru a creşte intensitatea mişcărilor. Rezultatul este astfel o clasă la fel de distractivă şi simplu de urmat dar mult mai eficientă.  Zumba Step este un program nou pe care nu trebuie să îl ratezi !

Te aştept să încerci această nouă formă de mişcare !

Rak Joli

Tel 0741.174.797

www.jolankar.zumba.com

www.joli.cj.weebly.comafis zumba

Related Articles

Citește articolul precedent:
Compania de Apă Arieș nu respectă hotărârea Consiliului Local de reducere a tarifului la apă!

Compania de Apă Arieș nu respectă hotărârea Consiliului Local de reducere a tarifului la apă! Asta a reclamat în ședința...

Închide