inTurda.ro

Vezi FOTO de la expozitia de RECHINI VII. Mai ai timp pana Duminica sa ii vizitezi si tu!

Vezi FOTO de la expozitia de RECHINI VII. Mai ai timp pana Duminica sa ii vizitezi si tu!

Vezi FOTO de la expozitia de RECHINI VII. Mai ai timp pana Duminica sa ii vizitezi si tu!
decembrie 05
23:51 2014

Incepand din data de 4 decembrie, la Turda este găzduita o expoziţie de rechini vii. Turdenii au timp pana duminica, 7 decembrie sa o viziteze! Este un lucru care poate fi vazut rar, deaceea se merita, oricine ai fi, sa vizitezi aceasta expozitie!

Rechinii expusi sunt salvaţi din Golful Mexic, atunci când o pungă de petrol a ieșit la suprafață și a poluat apele oceanului. Biologul marin Gabrice Leusier i-a găsit şi a avut grijă de ei, chiar le-a pus si nume: Leah, Kiwi, Kakevetz și Latzo

„Au supraviețuit pentru că le-am administrat un tratament cu antibiotice, vitamine și karoten. În prezent nu pot fi lăsați în apa mării deoarece au nevoie de un mediu steril”, explică Gabrice Leusier.

Rechinii expuşi sunt exemplare tinere. Au între 5 și 10 ani, iar în captivitate trăiesc până la 25 ani. Vor putea fi admirate patru specii de rechin: recif, recif negru, leopard și rechini infirmier. Cel mai mare rechin are 2,5 metri lungime. Sunt ţinuţi într-un acvariu uriaş.

VEZI AICI Album Foto, poate te provocam si pe tine sa mergi sa vezi expozitia 🙂

Expoziţia se afla în parcarea de la Kaufland şi poate fi vizitată între orele 10:00-20:00.

Preţul unui bilet este de 8 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Vezi cat costa documentaţiile pentru exproprieri la autostrada Sebeş-Turda

Conform mediafax.ro, CNADR va contracta servicii estimate pana la 1,6 milione euro, de realizare a documentatiei tehnice pentru expropieri necesare...

Închide