inTurda.ro

FOTO: Despre redeschiderea Bazinului de Înot și noua imagine adusă de Simona Baciu

FOTO: Despre redeschiderea Bazinului de Înot și noua imagine adusă de Simona Baciu

FOTO: Despre redeschiderea Bazinului de Înot și noua imagine adusă de Simona Baciu
decembrie 06
09:20 2014

SC Turda Salina Durgău SA a pregătit cea mai frumoasă surpriză de Moș Nicolae pentru sutele de copii turdeni pasionați de înot: Bazinul didactic școlar de înot s-a redeschis!

Pentru ca surpriza să fie întreagă, intrarea a fost liberă în prima zi de deschidere a bazinului, pentru toți copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 18 ani. Nu au lipsit nici dulciurile, care erau pregătite la recepție pentru cei dornici de o nouă doză de energie.

Reprezentanții Salinei prezenți la evenimente au fost noul director, Simona Baciu, președintele consiliului de administație, Corina Făgădar, și reprezentanta relației cu mass-media, consiliera de marketing Gianina Ciobanca.

Mai jos redăm câteva dintre declarațiile directoarei Simona Baciu:

„Pentru astăzi am gândit un eveniment legat de Moș Nicolae și de aceea am chemat copiii, în special grupele de performanță, pentru a le oferi dulciuri și pentru a-i lăsa să se bucure de redeschiderea bazinului”.

„Constructorul ne-a asigurat că problemele tehnice s-au remediat și nu ar mai trebui să apară probleme legate de infiltrațiile de apă, deci putem funcționa în siguranță. Dacă vor mai apărea probleme o să le remediem pe parcurs, încă suntem în perioada de garanție…”

După schimbările tensionate de directori de la SC Turda Salina Durgău SA, prezența Simonei Baciu în această funcție pare un moment rupt din altă poveste. În contrast total cu stilul autoritar de conducere a domnului Nemeș și cu debandada instituțională instalată o dată cu numirea domnului Toth, modul în care Simona Baciu transmite informații despre imaginea Salinei, ne inspiră ideea de calm și lucru organizat.

Prezența Simonei Baciu pe marginea bazinului de înot, povestind cu copiii și gesticulând meticulos este o imagine de dorit. Felicitări pentru startul frumos al poveștii „Simona Baciu, director general la Salina Turda”.

Vă invităm să vedeți mai multe FOTOGRAFII SUPERBE de la eveniment, AICI.

 

Credit Foto: Dan Rusu – ReportajeRusu.com și Tudor Mureșan – inTurda.ro

Related Articles

Citește articolul precedent:
Vezi FOTO de la expozitia de RECHINI VII. Mai ai timp pana Duminica sa ii vizitezi si tu!

Incepand din data de 4 decembrie, la Turda este găzduita o expoziţie de rechini vii. Turdenii au timp pana duminica,...

Închide