inTurda.ro

Doar anul viitor ne vom alege Președintele Consiliului Județean

Doar anul viitor ne vom alege Președintele Consiliului Județean

Doar anul viitor ne vom alege Președintele Consiliului Județean
decembrie 08
11:53 2014

Cu toate ca au fost trimise numeroase adrese către Guvern și Prefectură, pentru a organiza scrutinul de alegere a viitorului președinte al Consiliului Județean (CJ) Cluj, termenul legal de maxim 90 de zile de la expirarea termenului de 10 zile in care Prefectul trebuia sa constate incetarea de drept a mandatului, dupa demisia lui Horea Uioreanu, nu a fost respectat. Mai mult, Guvernul a confirmat ca alegerile judetene vor fi organizate abia anul viitor.

Purtatorul de cuvant al Guvernului a declarat ca, deocamdata, acest subiect nu a fost discutat de catre Executiv. „Sunt multe judete unde trebuie organizate alegeri. Cel mai probabil, acestea vor fi facute la pachet, undeva in februarie”, a precizat Corneliu Calota, citat de Evenimentul Zilei. In prezent, atributiile presedintelui Consiliului Judetean Cluj sunt exercitate de Vakar Istvan.

Turdenii așteaptă cu interes aceste alegeri, mai ales în urma zvonurilor care au asociat funcția de președinte a Consiliului Județean Cluj cu numele unor politicieni turdeni, precum Tudor Ștefănie sau Mircea Irimie. Din ecuație nu lipsește nici viceprimarul Lucian Nemeș, care este apreciat de conducerea partidului, fiind proaspăt ales ca președinte PPDD Tineret la nivel național.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Citricele fixeaza in organism antioxidanti care lupta impotriva cancerului! Vezi si alte calitati ale lor:

O dietă bogată în vitamina C reduce efectele nocive ale aerului poluat asupra sistemului respirator al oamenilor, susţine o echipă...

Închide