inTurda.ro

PC Turda îl vrea pe Fuego cetățean de onoare al Turzii

PC Turda îl vrea pe Fuego cetățean de onoare al Turzii

PC Turda îl vrea pe Fuego cetățean de onoare al Turzii
decembrie 12
13:06 2014

COMUNICAT DE PRESĂ

Avand in vedere valoarea artistica a interpretului Paul Surugiu, cu numele de scena Fuego, Partidul Conservator Turda propune Consiliului Local al Municipiului Turda si primarului Municipiului Turda, d-nul Tudor Stefanie, acordarea titlului de “Cetatean de Onoare ”, artistului Paul Surugiu.

”In sustinerea acestei propuneri, prezentam faptul ca interpretul Paul Surugiu este nascut, crescut si format ca artist la Turda, ajungand datorita perseverentei si spiritului de artist, la recunoastere nationala si internationala”, se precizează într-un comunicat de pres[ al PC Turda.

In cariera sa de interpret, Fuego a obtinut 8 discuri de aur, 2 de platina si titlul de “Artist al Poporului” in Republica Moldova.

Propunerea proiectului de Hotarare a Consiliului Local pentru acordarea titlului de cetatean de onoare turdeanului Paul Surugiu, va fi depusa la Secretariatul Consiliului Local Turda, de catre consilierul PC, d-na Rozalia Crisan.

”Avem convingerea ca initiativa noastra va fi in asentimentul tuturor si va avea deplina sustinere”, se mai precizează în comunicatul conservatrorilor turdeni.

Turda a mai acordat titlul de cetatean de onoare si altor personalitati de arta si cultura , precum: Florin Piersic, Mircea Ioan Casimcea, Giurgiu Nicolae si altii.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Felicitari de Craciun si spectacol pentru Mos la Casa Ratiu

Felicitari de Craciun si spectacol pentru Mos la Casa Ratiu Campania umanitara ”Daruieste aproapelui tau”, organizata de Centrul Ratiu pentru...

Închide