inTurda.ro

Îl vor turdenii pe Fuego cetățean de onoare? NU prea…

Îl vor turdenii pe Fuego cetățean de onoare? NU prea…

Îl vor turdenii pe Fuego cetățean de onoare? NU prea…
decembrie 16
09:51 2014

După ce Partidul Conservator Turda a venit cu propunerea ca Paul Surugiu, alias Fuego, să devină cetățean de onoare al Turzii, reacțiile cetățenilor turdeni au venit în valuri. Din păcate pentru Fuego și cei care au venit cu această idee, valurile nu sunt relaxante ci dimpotrivă. Opinia turdenilor despre ce reprezintă Paul Surugiu pentru Turda este una furtunoasă și predominant negativă.

Pentru ca inițiatorii propunerii și toți consilierii locali (care s-ar putea să fie puși în situația de a vota un astfel de proiect) să știe părerea turdenilor, o să-i invităm pe toți să citească acest articol. Și ne vom asigura că ajunge la ei! Turdenii au emoții și spun că nimeni nu va ține cont de părerea lor:

 

Maria Todea: Pacat ca nu se tine cont si de parerile noastre…

Lucian Varo: este doar o propunere a unui partid

Doina Baciu: Sa ramana atunci in faza de propunere.Nu partidele isi aleg Cetatenii de Onoare,ci trebuie sa se tina de parerea cetatenilor,daca cei propusi ii reprezinta ca sa merite acest titlu.

Maria Todea: Da oare ne intreaba cineva daca suntem.deacord? Credeti ca vom.fi bagati in seama cu comentariile.noastre?

InTurda Ro: Partidul Conservator Turda a venit cu propunerea aceasta inspre Consiliul Local si inspre Primarul Tudor Stefanie. Reactiile noastre, ale tuturor cu siguranta vor conta in luarea deciziei in Consiliul Local. Personal, vom scrie un articol despre parerea contrara a turdenilor, astfel incat consilierii locali sa vada si sa citeasca. Sa speram ca vor actiona in consecinta…

 

Am strâns mai jos cele mai elocvente mesaje trimise de turdeni. Pozitive și negative. Nu am preluat remarcile jignitoare și cele care nu au legătură directă cu întrebarea: „Îl vreți pe Fuego Cetățean de Onoare al Turzii?”.

Alina Cristina Popa Podar: Eu credeam ca un cetatean de onoare e cel care face ceva pentru orasul in care va fi numit…imi amintesc ca…acum vreo…10-11 ani…la o emisiune la tv…i s-a pus intrebarea….de unde esti??? Si a raspuns…din Cluj….intr-adevar are o fama….dar….cetatean de onoare….??? Sunteti ******….dar in ziua de azi nu ma mai mira nimic…oricum faceti ce vreti voi…

Corina Crisan: Singurul criteriu dupa care ar putea fi numit cetatean de onoare al Turzii este ca s-a nascut aici. Pe acest criteriu, toti turdenii nativi suntem eligibili a fi desemnati cetateni de onoare. Propun sa primim toti titlul!

Doina Baciu: Cat s-a implicat pentru orasul Turda?Vine cateodata si pe la Turda sa puna de un concert.Ce merit deosebit are sa devina Cetatean de Onoare?Cam usor se da acest titlu,nu e destul sa te nasti aici iar pentru oras sa nu ai nici un merit.Ca tot este recunoscut cu melodia,,Impodobeste mama bradul,,de cate ori a impodobit un brad pentru copiii sau batranii nevoiasi din Turda?

Franco Tupeu: Nu a demonstrat NICIODATA ca il leaga ceva de Turda..dimpotriva! NUU ,nu nerita sa fie cetatean de onoare al Turzii !!

Muresan Nyala Ioan: linga asta și Giurgiu mai lipsește …Zilu !!

Mariana Ilea: pt ce anume sa fie cetatian de onoare ???? !!!!!!

Doina Bianca: Sunt din turda.stimabili consilieri locali ma puteti pune pe mine cetatean de onoare ptr ca stiu si eu..
…impodobeste mama bradul cu preturile de craciun.doamne din cauza la vreme v-ati stricat la cap.mergeti putin pe la psihatrie.

Suciu Mihaela: Nu este un artist suficient de reprezentativ ca sa merite acest tilu.. decat poate in sens negativ, tinand cont de miile de glume care circula pe seama lui.. e drept, acum l-a taiat baiatul cu apa cristalina..

Heghes Gavrila Alexandru: Ar merita

Pom Pomisor: Numai asta mai lipseste pe fontispiciul onoratilor Turdeni…un gaga care daca-l intrebi de unde este sigur iti va spune ca e din Cluj…ei na …mare valoare ..casa parinteasca nu se vinde….Paul Surugiu….onoarea unei urbe nu se cumpara cu trei cantari….

Corina Crisan: Eu cred c-ar trebui sa cautam persoane care au contribuit cu adevarat la dezvoltatea orasului si la sporirea prestigiului acestuia. Cantatorii si cantaretii nu se prea pot inscrie in cursa asta. Oricum avem cateva persoane numite deja, ce n-au nici in clin nici in maneca cu titlul care, incet- incet, cade in derizoriu. Vorba lui Nyala….mai lipseste Zilu de la nominalizare!

 

Turdenii au avut și alte propuneri: ANER, Andra, Raoul, Alin Oprea – Talisman.

 

 

 

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
7 zile de colinde și peste 250 colindători la Aeroportul Cluj

Incepând de ieri, 15 decembrie 2014, Aeroportul Internaţional „Avram Iancu" Cluj, regie autonomă aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, găzduiește,...

Închide