inTurda.ro

Ciclo Mosul a fost si la Turda :)

Ciclo Mosul a fost si la Turda :)

Ciclo Mosul a fost si la Turda :)
decembrie 21
09:06 2014

Sambata, 21 decembrie 2014, zeci de biciclisti au participat la un mars pe bicileta, costumati in Mos Craciun.

In jurul orei 13:00, in zona cetrului pietonal, Ciclo Mosii au reusit un spectacol frumos, reusind sa aduca zambetul pe fata tuturor celor prezenti. VEZI mai JOS POZE.

Iata ce  au scris organizatorii evenimentului: ”Noi am organizat peste 40 de competitii, la care ati fost alaturi de noi ca si participanti, acuma insa va chemam din nou pentru un alt tip de eveniment pe care il organizam de fiecare data in preajma sarbatorilor de iarna “CICLO-MOSUL”.
De ce? Deoarece in acest an vom avea o sarcina mai grea, decat in anii trecuti, acuma vom vizita Liceul pentru copii cu deficiente de vedere si cu deficiente de auz.
In aceste scoli sunt peste 460 de elevi si dorim pentru fiecare sa oferim un cadou de sarbatori, cei care doriti puteti sa va alaturati acestui eveniment prin donatii (sub forma de dulciuri, jucarii, rechizite, imbracaminte sau bani). Pentru o atmosfera de sarbatoare va rugam sa veniti costumati in Mos Nicolae sau orice alt personaj din Laponia. Va rog sa fiti alaturi de noi si la acest eveniment. Anul trecut am reusit sa ne adunam 78 de Ciclo-Mosi iar anul acesta speram ca vom fi peste 100.
Ce este CICLO-MOSUL?
In 2011 cand am inceput, ceea ce astazi se numeste CICLO-MOS, eram cativa prieteni, pasionati de bicicleta si iubitori ai atmosferei de sarbatoare, care am pedalat, in ritmul fulgilor de nea, pe strazile Clujului costumati, atat noi cat si bicicletele noastre, in Mosi Craciuni, Reni si Craciunite, in ideea de a introduce spiritul Craciunului si a aduce cate un zambet „fermecat”, greu de smuls in zilele noastre, pe chipurile oamenilor si mai ales a copiilor.
Am colindat, am impartit dulciuri si mici cadouri celor cu care am interactionat, valoarea simbolica a gestului fiind inimaginabila.
In imagini cam asa a inceput totul…”

Related Articles

Citește articolul precedent:
Traseul autobuzelor STP se schimba in data de 22.12.2014 datorita festivitatii dedicata comemorarii Revolutiei Române. Vezi pe unde vor circula:

În data de 22.12. 2014 , între orele 11.00-12.00, la Monumentului Eroilor aflat în faţa Casei de Cultură din P-ţa 1...

Închide