inTurda.ro

Foto: voluntarii Fundației Doriana au colindat și au oferit cadouri la Spitalul Turda

Foto: voluntarii Fundației Doriana au colindat și au oferit cadouri la Spitalul Turda

Foto: voluntarii Fundației Doriana au colindat și au oferit cadouri la Spitalul Turda
decembrie 22
19:23 2014
Voluntarii de la Fundatia Doriana au fost astazi la colindat la cateva dintre sectiile din cadrul Spitalului Municipal Turda. Un grup de 12 tineri au dus spiritul de sărbătoare în rândul celor care nu se pot bucura acasă de sărbători.
Cu aceasta ocazie, tinerii au dus si cadourile pe care le-au facut din banii stransi la Targul de Craciun din centrul Turzii. Aproximativ 75 de cadouri au ajuns astfel la copiii si adultii internati la sectiile de Pediatrie, respectiv interne, de la Spitalul Turda.
Unii dintre pacienti au avut lacrimi in ochi, altii cuvinte de multumire pentru ca s-a gandit si la ei cineva. Se pare ca actiunea voluntarilor de la Fundatia Doriana a fost una de impact.
Tinerii au dorit sa le multumeasca tuturor celor care au donat bani sau au cumparat produsele handmade facute de ei.
„Dorim să mulțumim tuturor persoanelor care au fost prezente la Târgul de Crăciun și au donat bani pentru cadourile pe care noi le-am făcut. Le mulțumim celor care au cumpărat produse handmade făcute de voluntarii noștri, dar și celor care au donat sume de bani în schimbul unui simbolic pahar de ceai. Am fost surprinși să vedem persoane care au donat sume chiar mari, doar pentru că au simțit cu oamenii internați în spital”, a declarat Adi Sârb, coordonator al proiectului umanitar derulat de Fundația Doriana.
„Reacția bolnavilor care ne-au primit azi la spital a fost una pe măsură. Oameni impresionați, bucuroși, zâmbitori… chiar dacă suferă în trup, faptul că cineva le este aproape le-a adus o doză de bucurie. S-au bucurat de colinde și de cadouri și ne-au spus că trebuia să-i anunțăm dinainte că venim, ca să ne poată face și ei cadouri… Ne-au impresionat și ei pe noi cu dorința aceasta de a dărui. Până la urmă aceasta este esența Crăciunului: a dărui!”, a declarat la rândul lui Neluțu Mureșan, Președintele Fundației Doriana.

Related Articles

Citește articolul precedent:
UPDATE: Accident in centrul orasului intre un autovehicul Toyota si un scuter. Vezi POZE:

UPDATE: Barbatul ce conducea scuterul in accidentul de ieri are 61 de ani. In jurul orei 16:00, in centrul orasului...

Închide