inTurda.ro

EXCLUSIV – O noua alunecare de Teren pe strada Agriculturii. Vezi FOTO:

EXCLUSIV – O noua alunecare de Teren pe strada Agriculturii. Vezi FOTO:

EXCLUSIV – O noua alunecare de Teren pe strada Agriculturii. Vezi FOTO:
decembrie 24
13:27 2014

In dimineata zilei de 23 Decembrie, cetatenii turdeni de pe strada Agriculturii s-au trezit cu râpa la poarta(vezi agrigulturii turdaFOTO). Amintim ca SVSU ( Servicilul Voluntariat pentru Situatii de Urgenta) din cadrul Primariei Turda are in vizor de mai multa vreme strazile Calarasi, Dorobanti, respectiv Vanatori si strada Agriculturii, aceasta din urma fiind cea mai afecatata de alunecarile de teren. 

Odata cu alunecarea terenului, conducta de canalizare s-a rupt si ea, iar locatarii au cumparat tuburi si le-au instalat in locul celor ce s-au dus odata cu alunecarea de teren(vezi in poze). Conducta de apa a ramas si ea in aer, cei de la Compania de Apa Aries au venit sa izoleze conducta pentru a oprii pericolul ca oamenii sa ramana fara apa chiar de Craciun.

Amintim faptul ca Primaria Turda a trimis de mai multe ori solicitari la Bucuresti, inca din anul 2007, prin intermediul Prefecturii Cluj, solicitarea a ajuns la autoritatile centrale, insa, executivul a refuzat alocarea de bani din fondul de rezerva aflat la dispozitia Guvernului.

Seful SVSU, Mihai Zahan, a declarat ca stie si cauzele ce provoaca alunecarile de teren si ca solutii pentru rezolvarea problemei, exista, insa piedica sunt banii. Lipsesc banii. Dupa calculele SVSU, pentru remedierea situatiei de pe strada Agriculturii ar trebui alocati nu mai putin de 1,5 milioane de lei.

alunecari teren turda

caa turda

aluncari turda

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Mircea Irimie ne ureaza un CRACIUN FERICIT SI BINECUVANTAT

''La ceas de imbucuratoare sarbatoare crestina, imi indrept catre dumneavoastra cele mai frumoase ganduri si va urez din suflet sa...

Închide