inTurda.ro

Teatrul Aureliu Manea Turda ne invită la… „Aniversarea”

Teatrul Aureliu Manea Turda ne invită la… „Aniversarea”

Teatrul Aureliu Manea Turda ne invită la… „Aniversarea”
ianuarie 06
09:17 2015

Vă dorim un An Nou Bun , plin de împliniri şi vă aşteptăm cu drag la spectacolele noastre !

Vă invităm pe data de 17 ianuarie 2015, ora 19.00 la spectacolul Aniversarea după o idee de M. Zadornov, alături de actorii Gabriel Popescu, Alexandra Duşa, Bianca Pintea.

Biletele se găsesc la caseria teatrului , program luni-vineri, orele 8.00- 16.00. Preţ bilet 14 lei, durata spectacolului 1h şi 20 minute.

Premiera acestui spectacol a avut loc pe 17 Decembrie 2014.

Personajele feminine sunt jucate de Bianca Pintea și Alexandra Dușa, iar „soțul de vânzare” este interpretat de Gabriel Popescu. Regia și scenografia spectacolului „Aniversarea” sunt semnate de Gelu Badea.Piesa spune povestea frumușicei și “modernei” Oxana, care pare că se îndrăgostește definitiv și iremediabil de un bărbat însurat. Cea mai bună dovadă că dragostea e oarbă este contractul de vânzare-cumpărare a iubitului, pe care amanta i-l propune soției înșelate, Elena Vladimirovna, o doamnă inteligentă, cu „look”, dar care este trecută de prima tinerețe.

Prețul tranzacției este halucinant, direct proporțional cu calitățile pe care amanta i le atribuie iubitului – “cult, deştept, afectuos, atent”, întruchiparea visului oricărei femei. Dar este bărbatul la fel de virtuos și în ochii celei cu care aniversează 20 de ani de căsnicie? Ce sacrificii este capabilă Oxana să facă pentru a-și păstra iubitul și cum va reacționa soția înșelată față de această propunere?

Povestea tragi-comică a acestui trio o să vă țină cu sufletul la gură, iar răsturnările de situație vor face finalul piesei și mai imprevizibil.

Spectacolul se joacă cu publicul pe scenă.

Foto: www.teatrulaureliumaneaturda.ro

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Un gentleman la Turda [Mari familii românești]

Mari familii româneşti - Nicolae RAŢIU: Am crescut înconjurat de România de când mă ştiu Mereu cu zâmbetul pe buze,...

Închide