inTurda.ro

Școli închise în județul Cluj în patru comune

Școli închise în județul Cluj în patru comune

Școli închise în județul Cluj în patru comune
ianuarie 07
09:06 2015

Mai multi copii din judetul Cluj nu au avut ieri si azi acces la scoala datorita drumurilor blocate din judetul Cluj. Valentin Cuibus, seful Inspectoratului Scolar Judetean(ISJ) Cluj, ne-a declarat ca in mai multe comune nu s-a tinut in primele zile ale anului scoala, insa nu exista un termen pentru reluarea cursurilor.

”Sunt cateva locuri in care nu s-au tinut orele pe motive de vreme si faptul ca drumurile nu sunt accesibile. E vorba de anumite sate din judetul Cluj: Satul plopi, comuna Valea Ierii(17 copii), satul Agris comuna Iara (15 copii), toată comuna Mărișel, grădinița din Fizeșu Gherlii. Probleme sunt cauzate din cauza drumurilor comunale blocate. Ieri, de exemple, cei din Mărișel nu au avut probleme, dar au avut cei din Măguri Răcătău. Reluarea școlii depinde de cum se deschide drumul. Daca nu mai e viscol, se deschide drumul, iar microbuzele scolare vor merge cand vor avea acces. Vom stii in cursul diminetii de maine. Toate scolile ne informeaza pana la ora 9 daca pot desfasura cursuri”, a declarat seful ISJ Cluj, Valentin Cuibus.

Gradinita dn comuna Fizesu Gherlii nu a fost deschisa datorita unor probleme la centrala termica, care s-a stricat in cursul vacantei de iarna.

Oficialii Ministerului Educatiei spun ca toate orele vor fi recuperate.

”Cursurile neefectuate vor fi recuperate în perioada următoare după un grafic de recuperare a materiei aprobat de inspectoratele școlare județene”, arata oficialii Ministerului Educatiei intr-un comunicat de presa.

Sursa: Gazeta de Cluj

Related Articles

Citește articolul precedent:
Un junior de la Potaissa Turda, a fost convocat la echipa nationala de tineret:

Extrema dreapta Roland Thalmaier, junior la Potaissa Turda, a fost convocat la echipa nationala de tineret. România va juca, în...

Închide