inTurda.ro

MICROREVELIONUL PARTIDULUI CONSERVATOR TURDA a reunit un numar de 150 de participanti

MICROREVELIONUL PARTIDULUI CONSERVATOR TURDA a reunit un numar de 150 de participanti

MICROREVELIONUL PARTIDULUI CONSERVATOR TURDA a reunit un numar de 150 de participanti
ianuarie 11
15:03 2015

MICROREVELIONUL PARTIDULUI CONSERVATOR TURDA

Devenit deja traditie, Microrevelionul Partidului Conservator Turda desfasurat in data de 10 ianuarie 2015, a reunit un numar de partidul conservator turda150 de participanti, membri si simpatizanti ai acestuia, in Sala de evenimente a Restaurantului Marele Alb din Turda.

Evenimentul s-a bucurat de prezenţa conducerii judeţene a Partidului Conservator, d-nul Serban Radulescu presedinte PC Cluj, d-nul Suciu Grigore presedinte PC Cluj-Napoca, d-na Mariana Maier presedinte Organizatia de Femei a PC Cluj si d-nul Avram Gal, presedinte executiv al Organizatiei Judetene Cluj a PC. De asemenea, au participat d-nul Ioan Moldovan deputat PC Campia Turzii, d-na Iulia Bozdog director ANIF Cluj, d-nul Leonard Horvath director ORDA, d-nul Adrian Zaharia director APIA Cluj, d-nul Ioan Chis director APIA Turda şi d-nul Marton Horvath, primarul comunei Mociu.

Intr-o atmosfera calda si primitoare, oaspetii au savurat bucatele alese traditionale romanesti si au dansat alaturi, de la tineri la varstici, pe acordurile muzicale ale ritmurilor moderne sau ale doinelor si cantecelor de voie buna, oferite cu generozitate, pentru toate gusturile si varstele, de catre trupa Sandu Fagadar.

Tombola cu surprize a adus un plus de culoare si divertisment serii, invitatii castigatori fiind placut surprinsi cu premii inedite oferite de catre organizatori.

Seria de evenimente va continua, cu dorinta ca acest gen de reuniuni sa consolideze actuala structura a Partidului Conservator Turda si sa o largeasca prin cooptarea de noi membri care ne simpatizeaza si se simt reprezentati de doctrina si valorile pe care acest partid le promoveaza.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Atentionare meteorologica Cod Galben, intensificari ale vantului si posibile ninsori viscolite

Administratia Nationala de Meteorologie anunta Cod Galben, intensificari ale vantului si posibile ninsori viscolite În intervalul menţionat în toate zonele...

Închide