inTurda.ro

Pamela Ratiu a fost ostatic dupa un atentat terorist petrecut acum trei decenii

Pamela Ratiu a fost ostatic dupa un atentat terorist petrecut acum trei decenii

Pamela Ratiu a fost ostatic dupa un atentat terorist petrecut acum trei decenii
ianuarie 11
20:29 2015

Pamela Raţiu, nora fostului lider ţărănist Ion Raţiu, a fost ostatic după un atentat terorist petrecut acum trei decenii. La vremea aceea era căsătorită cu Demis Rousssos, cunoscutul cântăreţ grec, şi se aflau împreună într-un avion deturnat către Beirut.

Când au loc astfel de evenimente, ca cel din Paris, totul revine şi totul e viu în memorie din nou. Ştii cum se simt acei oameni din supermarket. Înţelegi teroarea prin care trec, pentru că aceşti oameni urlă la tine pentru că trebuie, e parte din sistemul lor de a te teroriza. Vin direct în faţa ta şi strigă la tine. Chiar dacă ştii că nu ai nicio vină, eşti îngrozit”, a povestit Pamela Rațiu.

Pamela Raţiu spune că nu va uita niciodată momentele de groază prin care a trecut atunci. Iniţial, avionul zbura de la Atena la Roma când a fost deturnat de cel puţin doi bărbaţi şi forţat să aterizeze în Beirut. Peste 150 de persoane se aflau la bord în acel moment.

Imediat după decolare, ceea ce părea a fi o simplă ceartă între doi pasageri s-a dovedit a fi un atac terorist. Pamela Raţiu se afla în avionul deturnat, alături de soţul său de atunci, Demis Roussos. VEZI aici Video cu intreaga intamplare povestita intr-un video realizat de Digi24:

Pamela Raţiu este căsătorită in prezent cu Indrei Raţiu, fiul fostului lider ţărănist Ion Raţiu. Este membră a consiliului director al Centrului Raţiu pentru Democraţie. De mai bine de 14 ani, Pamela Raţiu locuieşte în municipiul Turda, judeţul Cluj.

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Hipermarketul Auchan face angajari in Cluj. CV-urile se depun pana in 29 Ianuarie

Hipermarketul Auchan face angajări în Cluj. Grupul de retail angajează persoane cu studii profesionale, medii sau superioare în toată ţara, potrivit...

Închide