inTurda.ro

Update VIDEO: Accident rutier între Vâlcele și Turda

Update VIDEO: Accident rutier între Vâlcele și Turda

Update VIDEO: Accident rutier între Vâlcele și Turda
ianuarie 14
14:04 2015

In dimineata zilei de 13 ianuarie 2015, in jurul orei 8:30, pe DN1E60 s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, soldat cu rănirea unei persoane. Polițiștii se află la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul”, a precizat purtătoarea de cuvânt a IPJ Cluj, Simona Vîrci. 

Vezi VIDEO AICI:

Accidentul a avut loc într-o zonă în care se circulă pe două benzi pe sens. Cu toate acestea, unul dintre șoferi a intrat pe contrasens, a lovit o altă mașină care se deplasa dinspre Turda spre Cluj-Napoca și a proiectat-o într-un camion. Impactul dintre cele două mașini a fost atât de puternic, încât a fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare pentru a-l scoate pe unul dintre șoferi dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, conform digi24.ro

Șoferul care a provocat acicdentul a fost transportat la Spitatul Județean de Urgență din Cluj Napoca, cu fractură de femur.

Circulația a fost oprită timp de aproximativ 15 minute pe sensul de mers dinspre Turda spre Cluj-Napoca. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili exact care au fost cauzele accidentului.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Stiați că: Atunci când frânați, adâncimea profilului anvelopei poate înjumătăți distanța de frânare? Vezi grafic:

Anvelopele sunt considerate adesea ca fiind mai puţin importante, deși banda de rulare reprezintă singurul punct de contact al mașinii...

Închide