inTurda.ro

Deputatul de Turda Mircea Vicentiu Irimie si-a prezentat raportul de activitate pe anul 2014

Deputatul de Turda Mircea Vicentiu Irimie si-a prezentat raportul de activitate pe anul 2014

Deputatul de Turda Mircea Vicentiu Irimie si-a prezentat raportul de activitate pe anul 2014
ianuarie 15
09:45 2015

     Miercuri, 14 ianuarie 2015, Deputatul de Turda, Mircea Irimie şi-a prezentat raportul de activitate din Parlamentul României pe anul 2014 în cadrul unei conferinţe de presă sustinuta la sediul Partidului Conservator Turda. 

Mircea Irimie Deputat Pc

In anul 2014 Deputatul PC Mircea Vicentiu Irimie a avut 17 luari de cuvant, 14 declaratii politice, 31 propunneri legislative, 25 de intrebari si interpelari, fiind cel mai activ deputat din judetul Cluj.

Amintim faptul ca Mircea Irimie a fost în 2014 iniţiatorul, alături de alţi colegi, a propuneri legislative ca ziua de 24 ianuarie să fie declarată zi de sărbătoare naţională.

In cea de-a patra sesiune parlamentara, deputatul de Turda, a realizat urmatoarele:

– In calitate de initiator la propunearea legislativa privind organizarea si exercitarea profesiei de dietetician, care in prezent se afla trimisa pentru raport la comisiile pemanente ale Camerei Deputatilor. A organizat alaturi de reprezentantii Asociatiei Dieteticienilor din Romania, prima dezbatere nationala cu privire la reglementarea legislativa a profesiei de dietetician.

– La Bucuresti a organizat o reuniune a fizioterapeutilor si kinetoterapeutilor in vederea reglementarii profesiei, iar la final a efectuat o vizita de lucru in Parlamentul Romaniei, in Comisia de Sanatate.

– A fost gazda unei intalniri cu tinerii, pe tema formarii profesionale, a dezvoltarii calitatilor antreprenoriale si lansarii intr-o cariera sau activitate privata, intalnire care a beneficiat de prezenta d-nei Alina Cazanacli – Subsecretar de Stat in Ministerul Tineretului si Sportului.

– A organizat o intalnire intre reprezentantii Ministerului IMM-urilor, Mediului de Afaceri si Turismului, d-na Anca Laura Ionescu-Ministru Secretar de Stat si d-nul Darius Voda-Director in directia IMM-urilor, cu reprezentanti ai mediului de afaceri, actionari si administratori ai societatilor comerciale din Turda, Cluj-Napoca, Dej, Gherla, Campia-Turzii si Alba-Iulia.

– In urma demersurilor consecvente facute la Secretariatul de Stat pentru Culte, a reusit obtinerea sumei de 50.000 Lei pentru Manastirea Mihai Voda din Turda.

– A fost invitat  si a participat la decernarea gradului de Comandor al Ordinului Militar de Romania, d-lui Ioan Aurel Pop, rectorul Universitatii Babes Bolyai.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Amenințări de la Ministerul Trasporturilor pentru șoferii care circulă fără rovinietă

Ministerul Transporturilor a pus gând rău șoferilor, indiferent de naționalitate. Aceștia vor fi monitorizați atent dacă circulă pe drumurile naționale...

Închide