inTurda.ro

Un nou site pentru Cabinetul Stomatologic Dentistiq din Turda

Un nou site pentru Cabinetul Stomatologic Dentistiq din Turda

Un nou site pentru Cabinetul Stomatologic Dentistiq din Turda
ianuarie 16
10:01 2015

Dentistiq, o echipa de tineri profesionisti care doreste sa aiba grija de zambedentistiq turdatul tau utilizand aparatura
performanta si materiale de ultima generatie. Dorinta de a fi la un nivel cat de inalt pe toate planurile, nu s-a oprit doar la performanta si materiale de ultima generatie, tanarul medic stomatolog, Andrei Ceclan, a inceput un proiect prin care site-ul www.dentistiq.ro a fost reinnoit, astfel ca oricine intra pe acesta platforma este intampinat ”cu zambetul pe buze”.  

Amintim faptul ca  in 2013, la Şcoala “Avram Iancu” din Turda, a avut loc activitatea “Întâlnire cu medicul stomatolog”, activitate finală de evaluare a activităţilor proiectului „Dinţi sănătoşi, zâmbet frumos”, proiect in parteneriat cu Cabinetul stomatologic al doctorului Andrei Ceclan. Proiectul a avut ca scop formarea unor obiceiuri sănătoase de igienă şi nutriţie, ceea ce reprezintă cea mai bună metodă de prevenire a cariilor

Cine este doctorul Andrei Ceclan?

Nascut si crescut in Turda, am reusit in urma cu 4 ani sa deschid un cabinet stomatologic in cartierul in care mi-am petrecut primii 18 ani de viata. Imi place munca mea aici, ma implic, cateodata prea mult, in tot ceea ce fac si incerc pe cat posibil sa construiesc o relatie apropiata cu pacientii, astfel incat sa vina la Dentistiq cu placere si peste ani.

In plan personal, se poate spune ca sunt o persoana total diferita, nu la fel de calma si calculata, dar dedicata 100% familiei si prietenilor apropiati. Imi place sa calatoresc si sper sa ajung sa vizitez o mare parte a globului si cochetez din cand in cand cu sporturile extreme, probabil pentru a compensa rigoarea si precizia care ma inconjoara zi de zi.

dentistiq turda 2. Cum a fost drumul parcurs pana a ajunge sa detineti un cabinet?

Nu cred ca am stiut exact unde vreau sa ajung cand am ales aceasta meserie, asa ca drumul a fost adaptat “din mers”. Abia in ultimul an de facultate am hotarat sa imi deschid cabinetul meu in cel mai scurt timp posibil, fiind mult incurajat de mentorul meu si sustinut de persoanele apropiate. O data decizia luata, lucrurile au mers mult mai repede decat s-ar fi asteptat cineva; in perioada cand finalizam licenta, incepusem deja amenajarea cabinetului, iar dupa cateva luni am avut primii pacienti. A fost, ca sa zic asa, o combinatie de munca, talent si noroc… si nu intentionez sa ma opresc aici. Crearea brand-ului Dentistiq (www.dentistiq.ro) este doar un pas, urmeaza alte cateva proiecte pe care sper sa le pot realiza in perioada urmatoare prin care dorim sa imbunatatim serviciile oferite comunitatii.

3. Cum ar trebui pacientii sa isi aleaga dentistul?

Medicul in general trebuie sa fie o persoana care te intelege si in care ai incredere. Deci, cand va alegeti dentistul, optati pentru o persoana cu care sa puteti discuta liber, care sa va explice pe intelesul dumneavoastra procedurile efectuate si fata de care sa nu aveti nici o retinere in a solicita detalii privind planul de tratament sau materialele folosite. Dentistul trebuie sa va inteleaga frica sau indoiala fata de anumite proceduri si sa va ajute sa le depasiti.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Cupa Potaissa, editia a VI-a se va desfasura incepand de azi. Vezi programul competitiei:

Astazi, 16 ianuarie 2015, vor incepe meciurile din editia a VI-a a Cupei Potaissa. Cupa Potaissa 2015 este organizata de Asociatia Handbal...

Închide