inTurda.ro

Cele mai căutate cursuri de calificare profesională, disponibile în mod gratuit!

Cele mai căutate cursuri de calificare profesională, disponibile în mod gratuit!

Cele mai căutate cursuri de calificare profesională, disponibile în mod gratuit!
ianuarie 20
11:19 2015

Formare de formatori, Dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale, Dezvoltarea competențelor informatice, Inspector Resurse Umane, Manager de proiect și alte cursuri de formare extrem de solicitate, sunt acum disponibile în mod gratuit în cadrul unui proiect cu fonduri europene!

Recrutarea se realizează pentru proiectul: „Dezvoltarea carierei prin consilierea și formarea profesională a forței de muncă cu studii superioare” contract POSDRU /132/5.1/G/135285 cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 organizat de către Centrul de Orientare și Consiliere Profesională, din cadrul FSEGA, Universitatea Babes-Bolyai. 

Pentru a putea beneficia de aceste cursuri trebuie să te încadrezi în categoria persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă de minim 12 luni (sau minim 6 luni, dacă persoana are până în 24 de ani, inclusiv), absolvente de studii superioare, care în prezent nu urmează nicio formă de învățământ și au domiciliul sau flotantul în unul dintre județele regiunii N-V (Cluj, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Satu-Mare, Sălaj).

Beneficii oferite:
– Participare la un curs acreditat ANC. în mod gratuit (ex: Inspector Resurse Umane, Formator, Competențe Antreprenoriale, Manager Proiect și altele)
– Participare la ședințe de consiliere în carieră și grupuri de suport în carieră
– Participare la workshop-uri cu tematici de dezvoltare a carierei personale.

În perioada 31.03.2014-30.09.2015 în cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai, se derulează proiectul „Dezvoltarea carierei prin consilierea și formarea profesională a forței de muncă cu studii superioare”, contract POSDRU/132/5.1/G/135285 cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Obiectivul proiectului vizează facilitarea integrării pe piața muncii a absolvenților de studii superioare, care se află în căutarea unui loc de muncă adecvat pregătirii lor. Beneficiarii direcți ai acestui proiect vor fi 300 de persoane șomere și persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, din regiunea Nord-Vest, care vor putea participa la programe gratuite de formare profesională și de consiliere în carieră. Participarea la activitățile oferite prin proiect va sprijini dezvoltarea profesională, identificarea intereselor ocupaționale, însușirea de metode active de căutare a unui loc de muncă, dezvoltarea abilităților necesare participării cu succes la interviul de angajare, în vederea adaptării la dinamica tot mai accentuată a cerințelor companiilor angajatoare. Pornind de la nevoile specifice ale grupului țintă, se vor organiza 24 de programe de formare profesională printre care (Formare de formatori, Dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale, Dezvoltarea competențelor informatice, Inspector Resurse Umane etc). Membrii grupului țintă vor beneficia de grupuri suport, workshop-uri și asistență la angajare, iar la finalul activităților, implicarea și participarea activă a cursanților va fi recompensată prin acordarea de premii.

 

Persoană de contact:

Luminița Maria Popița,

Responsabil comunicare și raportare

Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor

Telefon: 0740 777530 sau 0264 418 652 interior 5770
Email: procariera@gmail.com

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Potaissa Turda va juca in acesta saptamana inca doua partide amicale:

ACS Potaissa Turda va susţine în această săptămână, inca două meciuri amicale, pentru ca jucatorii sa fie bine pregatiti pentru...

Închide