inTurda.ro

Parcul Industrial Turda va aduce noi locuri de munca pe parcursul acestui an

Parcul Industrial Turda va aduce noi locuri de munca pe parcursul acestui an

Parcul Industrial Turda va aduce noi locuri de munca pe parcursul acestui an
ianuarie 20
14:49 2015

Compania spaniolă Graells & Llonch a inceput in 2012 construcţia unui nou proiect industrial cu o suprafaţă totală de aproape 546.000 mp, proiect situat în Turda, la 31 de km de municipiul Cluj-Napoca. Lucrarile au demarat din nou la finele anului 2014, acesta fiind un lucru benefic pentru turdenii care isi doresc un loc de munca.

Se estimează că bugetul de investiţii pentru noul parc industrial va ajunge la 200 milioane euro, investitorul spaniol dezvoltând acest parc în cooperare cu Europa Capital, fond European de investiţii.

Parcul industrial din Turda va include depozite şi hale industriale, după cum urmează: hale logistice şi pentru distribuitori, hale destinate producţiei uşoare, hale customizate la cererea ocupantului. Noul parc va avea şi suprafeţe de teren dotate cu toate utilităţile pentru companiile ce preferă să îşi dezvolte propria hală şi va acorda acestora suport în dezvoltare.

Investiţia prevede construcţia a 8 hale de producţie şi este realizată de proprietarii celui mai mare parc industrial din România, aflat la Brasov.

Primarul municipiului Turda, Tudor Ştefănie, a declarat că au fost eliberate toate avizele necesare şi au început deja lucrările care se vor întinde pe durata a 3 ani.

Parcul industrial este previzionat să genereze un număr de aproximativ 3000 de noi locuri de muncă, potrivit businessmagazin.ro

La finalizarea lucrărilor, suprafaţa acestui parc va depăşi parcurile industiale Tetarom I si II la un loc.

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
OUG 55 pentru TRASEISMUL aleșilor locali este neconstituțională. Ce se va întâmpla cu aleșii locali migratori?

Curtea Constituțională a României (CCR) a decis astăzi cu privire la Ordonanța de Urgență a Guvernului pentru migrația aleșilor locali....

Închide