inTurda.ro

Biblioteca Municipala „Teodor Murasanu” – Invitaţie la concursul de naraţiune „Gură bogată”

Biblioteca Municipala „Teodor Murasanu” – Invitaţie la concursul de naraţiune „Gură bogată”

Biblioteca Municipala „Teodor Murasanu” – Invitaţie la concursul de naraţiune „Gură bogată”
ianuarie 24
07:39 2015

Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu”   Turda  şi  Şcoala „Teodor Murăşanu” Turda  invită copii din clasa a VI-a  să  participe la cea de-a IX-a ediţie a concursului de povestire „Gură bogată” .

Pot participa câte trei elevi de clasa a VI-a, din fiecare şcoală, prin prezentare individuală (nu se acceptă montaje). Fiecare elev va avea de povestit un text narativ pregătit anterior şi prezentat oral în faţa juriului într-un interval de minim un minut şi maxim trei minute. Tematica textelor ce vor fi prezentate în prima etapă a concursului o constituie legendele. Partea a doua a concursului va consta în prezentarea unei naraţiuni improvizate pe baza unui subiect dat (1-3 minute).

Concursul va avea loc în data de 26 februarie 2015, ora 16, la Şcoala Teodor Murăşanu,  Turda, str. Dr. Ioan Raţiu nr.53.

Înscrierile se pot face la sediul Secţiei pentru adulţi a bibliotecii, Str. Republicii nr. 52, sau prin fax/telefon : 0264 313837, e-mail: bmtmturda@yahoo.com, până în data de 20 februarie  2015.

Informaţiile despre acest concurs sunt postate pe pagina web a bibliotecii www.bibliotecaturda.ro, la rubrica anunţuri. La aceeaşi rubrică se va posta lista premianţilor, iar în galeria foto şi pe pagina de facebook a bibliotecii se vor posta fotografii  din timpul desfăşurării concursului.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Dezbatere publica „Cum (nu) participa tinerii in viata comunitatilor din Romania?”

23 ianuarie 2015  „Cum (nu) participa tinerii in viata comunitatilor din Romania?” Centrul Ratiu pentru Democratie si Fundatia Pro Muntii Apuseni...

Închide