inTurda.ro

Consiliul Local va acorda teren pentru construirea de case unor familii aflate în nevoie urgentă

Consiliul Local va acorda teren pentru construirea de case unor familii aflate în nevoie urgentă

Consiliul Local va acorda teren pentru construirea de case unor familii aflate în nevoie urgentă
ianuarie 27
08:42 2015

Joi, 29 Ianuarie 2015, în prima ședință ordinară din anul 2015, Consiliul Local Turda a prevăzut pentru dezbatere un proiect de hotărâre prin care se va acorda teren pentru construirea de case unor familii aflate în nevoie urgentă.

Este vorba despre familiile care locuiesc pe strada Agriculturii, în dreptul râpei care a ajuns deja celebră la nivel național. Vezi AICI un reportaj VIDEO realizat de ProTV.

600 mp sunt alocați familiei Ferghete, cu titlu de despăgubire. Acesta este un pas pe care administrația locală îl face pentru a ajuta familia a cărei casă poate să cadă oricând. „Doar Dumnezeu ne-a păzit să nu se întâmple vreo nenorocire aici”, au declarat locatarii. Deși nu se alocă și bani pentru construire, oamenii sunt bucuroși că au măcar o speranță și un loc în care, dacă Dumnezeu îi ajută, vor putea locui peste ceva vreme. Nu știu nici ei când se va întâmpla, dar cu toți speră că se vor muta înainte ca hăul să le răpească locuința actuală.

Pe lângă mulțumirile care se îndreaptă înspre angajații Primăriei de la Situații de Urgență, către domnul Primar și către consilierii locali, oamenii au dorit să le reamintească acestora că au primit și promisiunea de a fi ajutați cu materiale de construcție: „Le mulțumim mult și sperăm să nu uite de noi atunci când începem să construim… Ne-au promis că ne fac rost și ei de unele materiale. Fără acest ajutor ne este foarte, foarte greu”.

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Sti pe cineva care parchează pe două locuri?! Vezi cum poti sa te razbuni :)

Sti pe cineva care parchează pe două locuri?! Cei de la Promotor.ro ne invata cum putem sa ne 'razbunam' simplu...

Închide