inTurda.ro

Salina Turda este promovata la Targul International de Turism de la Madrid

Salina Turda este promovata la Targul International de Turism de la Madrid

Salina Turda este promovata la Targul International de Turism de la Madrid
ianuarie 31
10:25 2015

      Cluj-Napoca, oraşul – Capitală Europeană a Tineretului în 2015, este promovat la Târgul Internaţional de Turism de la Madrid (FITUR), acesta este unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din lume, si se afla la a 35-a ediţie.

Targul se adresează atât specialiştilor în domeniul turistic, cât şi publicului larg şi atrage anual sute de mii de vizitatori. Primăria Cluj-Napoca este municipalitatea care reprezinta standul României, alături de touroperatori specializaţi in incoming din Spania.

Dupa cum bine stim, Municipiul Cluj-Napoca este Capitala Europeana a Tineretul pentru anul 2015. Acest Targ de la Madrid o sansa foarte buna de promovare a atractiilor turistice si cultural-istorice, a evenimentelor.

Printre atractiile turistice pe care le promoveaza Cluj-Napoca la Targul de la Madrid, se regasesc si Salina Turda, Wild Carpathia, Dracula.

Vizitatorii Targului sunt invitate la evenimente precum: UNTOLD Festival, Electric Castle, Jazz in the park, TIFF, Comedy Cluj, TIMAF, Zilele mun. Cluj-Napoca, Zilele culturii maghiare.

Primăria Cluj-Napoca a mai prezentat în cadrul FITUR clipuri promoţionale ale principalelor obiective turistice din zonă şi a organizat degustări ale unor produse tradiţionale.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Duminica, 1 februarie 2015, Potaissa Turda vs. Poli Timisoara.

Potaissa Turda va întâlni echipa Poli Timișoara Duminică 1 februarie 2015, ora 17 într-un meci din etapa a XVII-a a...

Închide