inTurda.ro

Punctul de vedere al Municipiului Turda cu privire la acuzatiile aduse de catre STP Alba Iulia.

Punctul de vedere al Municipiului Turda cu privire la acuzatiile aduse de catre STP Alba Iulia.

Punctul de vedere al Municipiului Turda cu privire la acuzatiile aduse de catre STP Alba Iulia.
februarie 10
13:36 2015

COMUNICAT DE PRESĂ

Cu privire la punctul de vedere exprimat de STP Alba Iulia

Vă comunicăm următoarele:

Problemele cuprinse în comunicatul publicat se regăsesc în cererea de chemare în judecată care face obiectul dosarului civil nr. 6229/117/2014, înregistrat de către STP Alba Iulia la Tribunalul Cluj în data de 28. XI. 2014, dosar al cărui termen limită pentru depunerea întâmpinării a fost 05.01.2015.

Argumentele Municipiului Turda prin Primar, cu privire la obiectul cererii de chemare în judecată, a fost depus prin întâmpinarea formulată în temenul legal.

Până la soluţionarea definitivă şi irevocabilă a acestui dosar nu putem prezenta un punct de vedere oficial în ceea ce priveşte acuzaţiile aduse de către STP Alba Iulia. La momentul potrivit, vom face publice detaliile ţinând cont de hotărârea instanţei de judecată.

Facem precizarea că derularea serviciului de transport călători prin curse regulate în municipiul Turda s-a făcut cu respectarea prevederilor Contractului de Delegare a serviciului cu nr. 4771/02.04.2010 şi a Hotărârilor de Consiliu Local care reglementează această activitate.

Instanţa de judecată va da o soluţie legală raportată la argumentele celor două părţi în litigiu: STP în contradictoriu cu Municipiul Turda şi a probelor prezentate. Menţionăm că pe rolul instanţelor de judecată, în această perioadă de derulare a contractului de delegare, au fost depuse spre soluţionare un număr de nouă dosare.

Cu privire la denunţarea unilaterală a contractului de delegare nr. 4771/2010 Consiliul Local al municipiului Turda va lua o hotărâre în consecinţă.

În ceea ce priveşte acuzele directe la adresa primarului municipiului, acestea sunt nejustificate, primarul nu poate interveni pe parcursul derulării procedurilor legale de licitaţie şi nici nu a făcut acest lucru.

 

Primăria Municipiului Turda

Related Articles

Citește articolul precedent:
Sute de lampioane vor fi lansate sambata, de Ziua Indragostitilor, in Piata Unirii

PNL Cluj organizeaza sambata, 14 februarie 2015, de Ziua Indragostitilor, o lansare de lampioane in Piata Unirii, incepand cu ora 18:00. “Daca iubesti...

Închide