inTurda.ro

Concurs de pictură „Lumini suflate de vânt”

Concurs de pictură „Lumini suflate de vânt”

Concurs de pictură „Lumini suflate de vânt”
februarie 12
10:06 2015

Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu” Turda şi Şcoala Gimnazială „Teodor Murăşanu” vă invită să participaţi la Concursul de Pictură „Lumini suflate de vânt” , care va avea loc în data de 12 martie 2015, ora 15, la Şcoala Gimnazială „Teodor Murăşanu” Turda, Str. Dr. Ioan Raţiu nr. 54.

Concursul se adresează elevilor din clasele V-VIII şi va consta în reprezentarea plastică a unor imagini inspirate de poezia lui Teodor Murăşanu. Versurile vor fi repartizate fiecărui concurent la momentul concursului. Pentru realizarea lucrării concurenţii vor avea nevoie de foaie de bloc de desen mărimea A4 şi mijloace specifice orei de educaţie plastică, la alegere: pensulă, recipient pentru apă, acuarele, creioane colorate, cărbune etc. Timpul de lucru este de 1 oră şi 30 de minute. Pe verso-ul lucrării concurenţii îşi vor nota numele şi prenumele, clasa şi şcoala.

Vă rugăm să transmiteţi listele cu copiii înscrişi la sediul central al bibliotecii, telefonic, sau prin fax, e-mail, până în data de 5 martie 2015. Concurenţii trebuie să fie cititori ai Bibliotecii Municipale, în cazul în care nu sunt se pot înscrie gratuit, până la data concursului, la sediul secţiei pentru copii din zona centrală, Str. Coşbuc, nr. 2 sau la secţia pentru copii a Filialei Oprişani – Str. Tineretului nr. 6, (în clădirea fostului Internat al Liceului Liviu Rebreanu, la parter). Premiile se vor transmite câştigătorilor, prin intermediul profesorilor, la şcolile de unde provin aceştia.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Lansare de carte a dr. Ciprian Rigman, la Muzeul de Istorie Turda, vineri 13 februarie 2015

       Vineri, 13 februarie, orele 16:00 la Muzeul de Istorie Turda va avea loc lansarea cartii dr. Ciprian...

Închide