inTurda.ro

Peste 50 de participanti la Cupa Salina Turda – tenis de masa. VEZI Foto/VIDEO:

 Breaking News

Peste 50 de participanti la Cupa Salina Turda – tenis de masa. VEZI Foto/VIDEO:

Peste 50 de participanti la Cupa Salina Turda – tenis de masa. VEZI Foto/VIDEO:
februarie 15
14:02 2015

Societatea Turda Salina Durgau S.A. impreuna cu Radu Serban, au organizat Cupa Salina Turda – tenis de masa, editia a III-a. Evenimentul s-a desfasurat sambătă, 14 februarie , in Salina Turda pe terenul de sport din incinta minei Rudolf, începând cu orele 10:00.

In aceasta competitie au luat startul 52 de iubitori ai tenis-ului de masa, printre care au participat si amatori care nu au avut niciodata legitimatii emise de FRTM.

Radu Serban, organizatorul evenimentului a declarat pentru inTurda.ro: „Cupa Salina Turda este un moment placut, aici in primul radu serbanrand castigam sanatate, fiecare sportiv castiga sanatate in timp ce joaca tenis de masa, inspirand aerosoli salini, in al doilea rand este o placere sa joci tenis de masa, este hobby-ul nostru si deaceea organizam astfel de competitii. Pe de alta parte este un mod bun de a promova Salina Turda, pentru ca aici vin sportivi din multe orase din tara iar cand vor merge acasa le vor spune prietenilor lor despre Salina si cat de frumos este la Turda.”

Directorul general al Salinei Turda, doamna Simona Baciu: „A fost o placere sa particip la organizarea acestui eveniment impreuna cu colegii din departamentul de organizari evenimente si impreuna cu domnul Radu Serban de la asociatia celor pasionati de tenis de masa.”

Finalisti: Gabriel Ciobanu VS Lucian Chesei

Castigatorul competiei: Gabriel Ciobanu

Related Articles

Citește articolul precedent:
HC POTAISSA TURDA organizeaza cursuri de initiere in HANDBAL

HC POTAISSA TURDA organizeaza cursuri de initiere in HANDBAL pentru Juniori. Baietii nascuti in anii 2002, 2003, 2004, 2005, 2006...

Închide