inTurda.ro

Tudor Stefanie: Calificarile la Campionatul European, prima competitie de asemenea anvergura organziata la Turda

Tudor Stefanie: Calificarile la Campionatul European, prima competitie de asemenea anvergura organziata la Turda

Tudor Stefanie: Calificarile la Campionatul European, prima competitie de asemenea anvergura organziata la Turda
februarie 16
12:06 2015

Duminică, 15 februarie 2015, preşedintele Federaţiei Române de Handbal(FRH), Alexandru Dedu, a afirmat intr-o conferinta de presa sustinuta la Turda, faptul ca orasul nostru va fi gazda turneului de calificare la Campionatul European Under 17 feminin, unde alaturi de echipa nationala a Romaniei Under 17 vor participa reprezentativele Under 17 ale Turciei si Finlandei.

La conferinta au mai participat si directorul de marketing al FRH Lorand Balint, primarul Municipiului Turda, Tudor Stefanie, presedintele Clubului Potaissa Turda, Flavius Saseac, presedintele Companiei de Apa Aries, Cristian Matei, si antrenorul secund al Potaissei Turda, Ovidiu Gal.

Primarul Municipiului Turda: „Este pentru prima data cand in Turda se organizeaza o competitie de asemenea anvergura, de aceea am rugamintea ca toata lumea sa participe activ pentru promovarea acestei competitii. Cu aceasta ocazie ii multumesc domnului Cristian Matei si Companiei de Apa Aries si tuturor companiilor care se implica in promovarea Turzii. 

Dorim sa revenim cu competitii de nivel national si international la Turda, chiar daca baza materiala nu este atat de elocventa. Dorinta noastra si modul nostru de a participa in competitii sportive determina federatiile de profil sa acceseze spre a forma aici, la Turda, o imagine de promovare a disciplinelor sportive si in mod special promovarea acestui municipiu. Dupa cum stim,  Salina ocupa primul loc, si sportiv, prin handbal, am reusit performante care ne-au adus permanent in atentia publicului din Romania si nu numai.
Deci vom fi buni organizatori, cred ca vom gasi solutii astfel incat pretentiile Federatiei Romane de Handbal sa fie realizate in mod cat se poate de bine, si sa terminam cu fruntea sus.” Tudor Stefanie.

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Mircea Irimie, membru in Grupul Parlamentar Prietenii Unirii

La initiativa Platformei Unioniste “Actiunea 2012”, in 10 februarie 2015, s-a constituit Grupul Parlamentar Prietenii Unirii. "Ma numar printre cei...

Închide