inTurda.ro

De ziua lui Horațiu Gal vrem să prindem ultimul tren spre play-off

De ziua lui Horațiu Gal vrem să prindem ultimul tren spre play-off

De ziua lui Horațiu Gal vrem să prindem ultimul tren spre play-off
februarie 20
10:15 2015

Aflată la trei puncte în spatele locului opt, care duce în play-off, Potaissa Turda își joacă poate ultima șansă astăzi, 20 Februarie 2015, pe teren propriu, în compania CSM-ului din București. Antrenorul Horațiu Gal își sărbătorește astăzi ziua de naștere și sperăm că jucătorii să-i ofere victoria cadou!

Potaissa Turda țintește al treilea succes consecutiv pe teren propriu în Liga Națională, după cele cu Steaua și Timișoara, pentru a rămâne cu șanse în lupta pentru locul opt, ocupat în prezent de HC Vaslui. Pentru turdeni, victoria este singura opțiune.

„Este absolut necesar să câștigăm dacă mai dorim să visăm la play-off. Trebuie să ne revanșăm față de public, cu toate greutățile din acest sezon a rămas aproape de echipă, apoi trebuie să ne revanșăm față de noi, nu trebuie uitat că meciul tur l-am avut în mână, am condus la 5-6 goluri și a venit acel blocaj de zece minute, pe care l-am avut în mai multe meciuri din acest sezon și pe care vrem să-l avem acum începând cu minutul 61. E o echipă puternică CSM București, au făcut investiții majore, a venit Stavrositu în iarnă, care mereu ne-a pus probleme când era la Constanța, e un jucător cu experiență. Turda mai are patru meciuri acasă, cu primele patru clasate, la Suceava, unde multe echipe s-au încurcat, la Vaslui, un meci foarte important și un meci greu la Călărași. Pare un program accesibil, dar poate fi extrem de greu, însă poate fi cu ușurință și invers. Suntem destul de tari acasă, având și motivație după evoluția slabă de la Bacău, plus faptul că jucăm ultima șansă, vom da totul. Știm valoarea adversarului și știm că putem câștiga.”, a declarat președintele echipei Potaissa Turda, Flaviu Sâsâeac pentru publicația handbalvolei.ro.

La meciul cu CSM București, sala va fi plină, toate biletele fiind epuizate. „Mai erau 20 de bilete astăzi (vineri, 19.02.2015). Va fi o sală arhiplină, care ne dă putere. Am pierdut doar șapte puncte acasă, sper să rămânem în aceeași cotă. Trebuie să legăm două victorii și vrem ca meciul cu CSM să fie începutul.”, a concluzionat președintele echipei.

Pentru partida din această seară, Horațiu Gal nu se va putea baza pe Răzvan Szopka și Alexandru Laslo, ambii nerefăcuți în totalitate după accidentările avute. Meciul dintre Potaissa Turda și CSM București va începe la ora 17:00.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Turda a câștigat definitiv procesul cu Romabelt, privind proiectul de decontaminare a sitului Poșta Rât

Curtea de Apel Cluj a dat câștig de cauză Primăriei Municipiului Turda în litigiul privind achiziţiile publice pentru serviciile de decontaminare...

Închide