inTurda.ro

Politia Turda a prins „spărgătorii de mașini” bănuiți de cel puțin 8 furturi

Politia Turda a prins „spărgătorii de mașini” bănuiți de cel puțin 8 furturi

Politia Turda a prins „spărgătorii de mașini” bănuiți de cel puțin 8 furturi
februarie 20
10:40 2015

Doi tineri, bănuiţi că ar fi sustras documente şi aparatură electronică din mai multe autovehicule parcate pe raza municipiului Turda, au fost depistaţi  de poliţişti şi reţinuţi pentru 24 de ore.

La data de 18 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi, de 22 şi 23 de ani, bănuiţi de comiterea a 8 furturi din autovehicule.

Din cercetări a reieşit că cei doi, în noaptea de 27/28.01.2015, ar fi pătruns, prin spargerea geamurilor, în mai multe autovehicule parcate pe raza municipiului Turda. Tinerii şi-ar fi însuşit documente şi aparatură electronică (staţii de emisie- recepţie, etc.).

Bărbaţii, din Turda, au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii a 8 infracţiuni de furt calificat, dintre care 2 în forma tentativei.

Prejudiciul reclamat de părţile vătămate este de aproximativ 4.200 lei. Acesta a fost recuperat în proporţie de 90%, fiind depistată întreaga aparatură electronică sustrasă.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Sursa: ochiulclujean.ro

Related Articles

Citește articolul precedent:
De ziua lui Horațiu Gal vrem să prindem ultimul tren spre play-off

Aflată la trei puncte în spatele locului opt, care duce în play-off, Potaissa Turda își joacă poate ultima șansă astăzi,...

Închide