inTurda.ro

Victorie importanta obtinuta de Potaissa. CSU Suceava – Potaissa Turda 25-26 (13-15)

Victorie importanta obtinuta de Potaissa. CSU Suceava – Potaissa Turda 25-26 (13-15)

Victorie importanta obtinuta de Potaissa. CSU Suceava – Potaissa Turda 25-26 (13-15)
martie 01
08:45 2015

Sambata, 28 februarie 2015, Potaissa Turda a obținut o victorie extrem de importanta în încercarea de a ajunge pana la finalul competitiei in play-off, o victorie însă destul de dificila pentru echipa noastra.

Potaissa a reusit sa ajunga pentru prima data în avantaj în minutul 8 al meciului, după golul marcat de Cîmpan, iar până la pauză jocul a curs într-un singur sens. Pe finalul reprizei însă jocul s-a mai echilibrat, sucevenii recuperând două goluri, in urma ratărilor elevilor lui Horațiu Gal , scorul la pauza fiind 13 – 15.

Suceava a început perfect a doua repriză reusind sa marcheze 4 goluri, intorcand astfel scorul de pe tabelă, ajungând la 17-15 în minutul 33. Potaissa a revenit in joc si au reusit sa duca scorul la 23-26, insa finalul a fost unul strans, elevii fratilor Gal reusind sa castige partida cu doar un gol avantaj pe tabela 25 -26 .

Cu acest succes, Potaissa revine pe locul opt și așteaptă rezultatul de la București, de duminică, dintre CSM și HC Vaslui pentru a ști dacă va termina runda pe loc de play-off.

Președintele Potaissa Turda : „În momentele cheie, au făcut mai multe greșeli, pe care le făceam de obicei noi cu alți adversari. Sunt de felicitat atât Petru Ghervan, cât și Răzvan Bernicu, pentru munca fantastică pe care o fac, alții de mult ar fi fugit. Vor rămâne un punct de reper ca și calitate a muncii. Dacă Vasluiul va face un pas greșit mâine la București, revenim în lupta pentru play-off. Cât va exista o șansă, ne vom lupta pentru ea. Cu Dinamo va fi un meci de care pe care. Așa cum noi am fost favoriți pe hârtie la Suceava, așa Dinamo va fi favorită la Turda. Ne vom vinde foarte scump pielea, n-avem nevoie de motivație suplimentară, e suficient numele lor.” a declarat Flaviu Saseac pentru gazetasv.ro.

CSU Suceava-Potaissa Turda 25-26 (13-15)

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Poetul turdean Calin Pop, ofera un martisor poetic doamnelor si domnisoarelor

Tanarul poet turdean Calin Pop, ofera un martisor poetic doamnelor si domnisoarelor, poezia "Femeia" : Femeia...   Femeia e acea...

Închide