inTurda.ro

Vezi FOTO si VIDEO: Potaissa Turda 29 – 21 Dinamo Bucuresti

Vezi FOTO si VIDEO: Potaissa Turda 29 – 21 Dinamo Bucuresti

Vezi FOTO si VIDEO:  Potaissa Turda 29 – 21 Dinamo Bucuresti
martie 08
17:10 2015

Sâmbătă, 07 martie 2015, la Turda in Sala de sport Gheorghe barițiu s-a desfășurat partida dintre Potaissa Turda si Dinamo București.

Spectacolul a început înaintea fluierului de start al partidei datorită momentului pregătit de staff-ul echipei turdene, un moment potaissa flori 8 martieextraordinar în care toate doamnele și domnișoarele prezente la meci au primit câte o floare din partea elevilor lui Horațiu Gal, cu ocazia zilei de 8 Martie.

Meciul a fost extraordinar pentru turdeni , Potaissa reușind să se impună în joc încă de la început, astfel la pauză o conducea pe Dinamo București cu scorul de 16 – 10. După reluarea partidei, in minutul 36, Mircea Alisie a dus scorul la noua goluri diferență (20-11) reușind sa marcheze golul 20 al Potaissei. Răzvan Pavel a majorat diferența de goluri dintre cele două echipe, ducând scorul la 24 -14 pentru ACS Potaissa Turda.

Pe final de meci, turdenii nu au mai reușit sa marcheze ca la începutul meciului însă, la fluierul final al partidei tabela a indicat scorul de 29 – 21 pentru POTAISSA TURDA.

VEZI mai jos un album foto de excepție cu „Familia Potaissa Turda”.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Spectacol oferit de tenorii Ad Libitum Voices la Teatrul Aureliu Manea. Vezi VIDEO si FOTO:

    Casa de Cultură Turda în colaborare cu Primăria Municipiului Turda au organizat sâmbătă, 7 martie 2015, începând cu...

Închide