inTurda.ro

VIDEO – Festivitate oficială și paradă: Turneul de calificare la Campionatul European la Turda

VIDEO – Festivitate oficială și paradă: Turneul de calificare la Campionatul European la Turda

VIDEO – Festivitate oficială și paradă: Turneul de calificare la Campionatul European la Turda
martie 22
01:49 2015

Sâmbătă, 21 martie 2015, la Primăria Municipiului Turda a avut loc festivitatea oficială în care cele trei reprezentative prezente la Turda, pentru Turneul de calificări la Campionatul European Under 17 de handbal feminin au fost primite de primarul Tudor Ștefănie și de sponsorul competiției, Compania de Apă Arieș, reprezentată prin directorul Cristian Matei.

parada oficiala la turda

Jucătoarele reprezentativelor România, Finlanda și Turcia au primit câte un trandafir din partea primarului Tudor Ștefănie respectiv, domnul Cristian Matei.

Festivitatea a continuat în ritm de marș, sportivii reprezentativelor prezente la turneul de calficare și jucătorii Potaissei Turda, au pornit într-un marș, de la Primărie până în centrul istoric al Turzii, lângă statuia lui Avram Iancu, acolo unde au fost primiți de Președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, care a avut cuvinte de mulțumire pentru gazdele competiției și pentru efortul făcut pentru ca aceaste calficări să se desfășoare în condiții bune.

”Sper sa fim gazde primitoare, gazde care sa realizam in asa fel aceasta competitie, astfel incat amintirea acestui Municipiu sa ramana in inima si in sufletul vostru, si sa va readuceti aminte de acest oras minunat, pe care noi il iubim foarte mult. Este un oras care vrea sa fie o gazda primitoare pentru toata lumea si pentru toate activitatile pe care le desfasuram, iar astazi suntem onorati ca iata, avem delegatiile celor trei echipe nationale de juniori care desfasoara o competitie pentru calificarea la un campionat european, este pentru prima data cand se intampla o asemennea activitate de o asa amploare la Turda. Multumesc Federatiei Romane de Handbal, multumesc Federatiei Finlandeze si Federatiei Turce, multumesc tuturor pentru prezenta dumneavoastra aici, multumesc domnului director de la Compania de Apă care este unul dintre principalii sponsori ai acestei activitati, multumesc reprezentatilor Consiliului de Administratie, este alaturi de mine Bogdan Bulgaria, multumesc acestor baieti care au promovat handbalul turdean – Potaissa Turda, si nu in ultimul rand domnului Flaviu Saseac, președintele Potaissei Turda.” a transmis Tudor Ștefănie, în cadrul festivității.

REVENIM CURÂND CU UN ALBUM FOTO de la eveniment. Stay tuned 🙂


Related Articles

Citește articolul precedent:
Ziua Muzicii Tinere, eveniment în cadrul Primăverii Culturale Turdene. Vezi FOTO:

Casa de Cultură în colaborare cu Primăria Municipiului Turda au organizat in cadrul Primăverii Culturale Turde, un eveniment intitulat: Ziua...

Închide