inTurda.ro

Un jucător de la Potaissa Turda a fost suspendat și penalizat cu 500 lei

Un jucător de la Potaissa Turda a fost suspendat și penalizat cu 500 lei

Un jucător de la Potaissa Turda a fost suspendat și penalizat cu 500 lei
martie 25
12:43 2015

Federația Română de Handbal a publicat ieri, 24 martie 2015, un comunicat de presă cu deciziile  luate de Comisia Centrală de Disciplină. Meciul dintre Potaissa Turda și Minaur Baia Mare nu a lipsit din agenda ședinței , așadar, conform comunicatului publicat, jucătorul echipei turdene, Răzvan Pavel, a fost suspendat o etapă, pentru impiedicarea repunerii mingii în ultimul minut de joc.

Iată  mai jos decizia Comisiei Centrale de Disciplina, preluată de pe site-ul Federației.

”1. In legatura cu jocul dintre echipele AHC Potaissa Turda si HCM Minaur Baia Mare (LNM, 21.03.2015, la Turda), comisia decide:
– sanctionarea sportivului PAVEL RAZVAN (AHC Potaissa Turda) cu 1 etapa de suspendare, incepand cu data de 25.03.2015 si 500 lei penalizare, termen de achitare 03.04.2015, pentru impiedicarea repunerii mingii in ultimul minut de joc (Regula 8.10), conf. Art. 50.3 lit a si b;
– privitor la faptul ca salvarea a fost in misiune cu unul dintre jucatorii accidentati, lipsind timp de 10 minute de la teren, comisia solicita punctul de vedere al Comisiei Centrale a Observatorilor cu privire la acest fapt, pana in data de 31.03.2015.”

razvan pavel

Vezi mai jos și un VIDEO cu momentele tensionate de la finalul partidei:

Related Articles

Citește articolul precedent:
Mircea Irimie, mesaj cu ocazia aniversării Zilei Poliției Române

Cu prilejul aniversării Zilei Poliţiei Române, doresc să adresez sincere felicitări, gânduri bune şi sentimente de apreciere celor care printr-un...

Închide