inTurda.ro

S-a definitivat acțiunea de salubrizare a fostului cinematograf Tineretului

S-a definitivat acțiunea de salubrizare a fostului cinematograf Tineretului

S-a definitivat acțiunea de salubrizare a fostului cinematograf Tineretului
martie 26
13:14 2015

Primăria municipiului Turda a definitivat acțiunea de salubrizare a fostului cinematograf Tineretului (imobil aflat în administrarea Regiei Autonome de Distribuție și Exploatare a Filmelor RomâniaFilm – RADEF).

Cu sprijinul Poliției Locale – Serviciul Disciplină în Construcții, echipe ale operatorului de salubritate au intervenit pentru deratizarea întregului imobil și pentru dezinsecția totală a spațiului.

Accesul în clădire a fost blocat prin grilaje metalice și va fi atent supravegheat de către Poliția Locală.

Reamintim faptul că Regia Autonomă de Distribuție și Exploatare a Filmelor RomâniaFilm a fost sancționată până acum de două ori pentru modul defectuos în care a gestionat cinematograful Tineretului. Municipalitatea va transmite și această factură de salubrizare către RADEF, cu obligativitate de plată.

Pentru păstrarea condițiilor de igienă prezente, facem apel către turdenii care locuiesc în zona materna, să ne susțină în acest demers și să anunțe Poliția Locală despre orice tentativă de deteriorare a grilajelor sau de intrare în incinta cinematografului.

Dispecerat Poliția Locală: 0264 – 317303

DSCN3723

Intrare 1

Related Articles

Citește articolul precedent:
Schimbarea regimului alimentar poate reduce frecventa cancerului

Congresul cancerului ţinut recent la Paris a confirmat capacitatea excepţională a fructelor şi legumelor de a preveni şi vindecă tumorile...

Închide