inTurda.ro

VIDEO: Primarul Tudor Stefanie despre STP Turda – 26 Martie 2015

VIDEO: Primarul Tudor Stefanie despre STP Turda – 26 Martie 2015

VIDEO: Primarul Tudor Stefanie despre STP Turda – 26 Martie 2015
martie 27
11:56 2015

În ședința de Consiliu Local care a avut loc ieri la Turda s-au prezentat și câțiva dintre angajații STP Turda, care au cerut anumite lămuriri de la consilieri. Niciunul dintre consilierii locali nu a dorit să ia cuvântul, așa că primarul Tudor Ștefănie le-a transmis peronal opinia s-a despre situația creată.

Redăm aici fragmente din afirmațiile primarului Tudor Ștefănie despre transportul public din Turda și despre contractul dintre STP și municipalitatea turdeană, urmând că în video-ul de mai jos să puteți viziona întreg răspunsul.

Vă mulțumesc pentru modul în care ați luat cuvântul, dovedind respect față de primar și Consiliul Local.

Apreciem calitatea serviciilor oferite de STP și calitatea angajaților săi.

Serviciile sunt oferite la un standard excepțional, aici nu avem nimic de reproșat.

Conflictul juridic dintre STP, Consiliul Local și Primăria Turda este altceva. Între părți există un contract care trebuie respectat de către ambele părți, iar acest lucru nu este responsabilitatea dvs., a angajaților STP.

Dacă STP va lua o măsură extremă, Consiliul Local va trebui să găsească o variantă pentru transportul public, care să includă oameni din Turda, pe dvs. (angajații STP Turda). Dar acest lucru nu se poate întâmpla. Contractul aflat în derulare trebuie respectat până la termenul de finalizare – anul 2016.

STP ne spune ce să facem noi în continuare, ne propune variante de lucru, să le cumpărăm mașinile… Aceasta este o preocupare falsă. Pe noi ne preocupă să avem transport public în continuare și să lucrăm cu oamenii performanți din această activitate.

Consiliul Local nu poate să ia o decizie de genul „haideți de mâine să ne înțelegem”, nu suntem la piață. Consiliul Local nu poate aproba mâine 100 de miliarde… Pe ce bază legală?

Lăsați-ne să desfășurăm această activitate juridică și la momentul potrivit vom stabili conform prevederilor legale calea de urmat pentru transportul public.
Drepturile și eventualele greșeli le vom plăti în instanță. Acolo se va decide dacă trebuie să plătim anumite sume, dacă și în ce măsură am greșit.

Vom găsi soluții legale la momentul potrivit. Contractul se încheie anul viitor. Până atunci STP are obligația să vă țină angajați.

În materialul VIDEO de mai jos găsiți înregistrarea completă a răspunsului pe care primarul Tudor Ștefănie l-a acordat angajatilor STP Turda prezenti la sedinta Consiliului Local Turda din data de 26 Martie 2015:

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Clujenii ies din nou în stradă pentru a protesta împotriva imunității parlamentare:

După ce voturile din parlament au fost date de aleşi în favoarea unor actuali sau foşti miniştri intraţi în vizorul Direcţiei...

Închide