inTurda.ro

Finala sezonului: Vaslui – Potaissa Turda se joacă Miercuri!

Finala sezonului: Vaslui – Potaissa Turda se joacă Miercuri!

Finala sezonului: Vaslui – Potaissa Turda se joacă Miercuri!
martie 30
13:59 2015

Finala sezonului: HC Vaslui – Potaissa Turda, se joacă miercuri, începând cu ora 18:00. Echipa din Turda va avea o misiune extrem de grea. Jocul este în deplasare și cu siguranță se va simți lipsa publicului turdean care să îi susțină frenetic.

Totuși, handbaliștii turdeni nu vor fi singuri în infernul roșu pe care îl pregătesc vasluienii. Pentru ca șanse de calificare în play-off să rămână în picioare, se anunță prezența la Vaslui a unui grup impresionant de turdeni! Conform site-ului vaslui.comsiarul.ro, 50 de suporteri turdeni, plus o delegaţie de zece oficiali, în frunte cu primarul Tudor Ştefănie, vor însoți echipa turdeană la meciul decisiv.

Fanii Vasluiului promit o sală arhiplină şi un spectacol impresionant la meciul cu Potaissa Turda. Întâlnirea este considerată o adevărată finală. Cine câştigă miercuri îşi asigură biletele pentru play-off-ul Ligii Naţionale. Şefii Vasluiului fac apel la spectatori să vină îmbrăcaţi în roşu, una dintre culorile clubului, pentru a-şi demonstra ataşamentul faţă de echipă. Cei care se vor îmbrăca în roşu vor avea parte de surprize la intrarea în Polivalentă. Şi galeria vasluiană îi îndeamnă pe iubitorii handbalului să vină în număr mare la sală şi să încurajeze echipa pe întreaga durată a meciului.

Meciul din tur s-a terminat la egalitate, Potaissa Turda – HC Vaslui: 25 – 25. Un egal ar fi în aparență un rezultat mai bun pentru turdeni, dar în această situație greutatea ultimelor meciuri va crește. Le dorim băieților mult succes și să ne facă mândri de ei!

Hai Potaissa Turda!

Related Articles

Citește articolul precedent:
Kaufland a extins depozitul din Turda şi se apropie de 20 de hectare de spaţii logistice

Retailerul german Kaufland, liderul comerţului local cu afaceri estimate la 1,9 mld. euro anul trecut, şi-a extins depozitul din Turda...

Închide