inTurda.ro

Primăria Turda mulțumește participanților la acțiunea de plantare de copaci

Primăria Turda mulțumește participanților la acțiunea de plantare de copaci

Primăria Turda mulțumește participanților la acțiunea de plantare de copaci
martie 30
12:55 2015

Acțiunea plantării de copaci din cadrul evenimentului „Săptămâna pământului”, care și-a propus și a reușit să contribuie la ecologizarea mediului înconjurător, a ajuns la final.

Primăria Municipiului Turda doreşte să mulţumească pe această cale tuturor participanţilor pentru implicarea şi disponibilitatea pe care au manifestat-o vineri, în data de 27.03.2015, cu ocazia plantării celor 550 de arbori în zona afectată de alunecările de teren de pe strada Agriculturii.

Cei 200 elevi care au participat prin amabilitatea domnilor directori ai Colegiului Naţional Mihai Viteazu Turda, Colegiului Tehnic Turda, Colegiului Dr. Ioan Raţiu Turda şi Colegiului Emil Negruţiu Turda, au plantat alături de organizatori şi în frunte cu domnul Primar Tudor Ştefănie, un total de 550 arbori: 400 salcâmi şi 150 paulownia.

Serviciul Public Poliţia Locală Turda şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă prin Serviciul Public Voluntar pentru Situații de Urgenţă Turda s-au implicat pentru desfăşurarea acţiunii în condiţii de siguranţă.

La finalul acţiunii de ecologizare elevii au primit diplome de participare şi câte o mică atenţie din partea organizatorilor şi a sponsorilor, pentru meritul şi contribuţia pe care au adus-o mediului înonjurător.

De asemenea, mulţumim şi sponsorilor SC Prival Ecologic Servis SA şi SC InterArte Turda pentru întreg ajutorul acordat în desfăşurarea evenimentului.

FOTO: www.facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Related Articles

Citește articolul precedent:
FOTO: Câștigătorii concursurilor organizate de „Ziua Educației”

Cele mai bune lucrări participante la concursurile „Primăvara Caligrafiei" și „Arta în cuvinte" au fost prezentate de către autorii lor...

Închide