inTurda.ro

ALBUM FOTO: Concurs de tir cu arcul și ținte tradiționale la Salina Turda

ALBUM FOTO: Concurs de tir cu arcul și ținte tradiționale la Salina Turda

ALBUM FOTO: Concurs de tir cu arcul și ținte tradiționale la Salina Turda
martie 31
06:05 2015

Salina Turda a fost sambata, 28 martie 2015, gazda unui nou eveniment inedit: un concurs de tir cu arcul si tinte traditionale, organizat in parteneriat cu Federatia Romana de Arc Traditional si Field si Clubul Aktiv Bucuresti.

La începutul competiției a luat cuvântul Simona Baciu, directoarea Salinei Turda care le-a urat concurenților „Spor la tras cu arcul”.

Concursul desfasurat in mina Rudolf a fost un succes, daca ținem cont de faptul că au participat peste 80 de concurenți adulți și aproximativ 40 de copii si juniori.

„Am venit in Turda la invitația Clubului de Arcași Tradiționali din Turda și cu acordul doamnei director (Simona Baciu), căreia îi mulțumim foarte mult. Acest loc este unul foarte bun pentru organizarea unui astfel de eveniment”, a declarat pentru inTurda.ro Președintele FRATF, domnul Doru Doruleț.

In materialul VIDEO de mai jos puteti vedea scene din cadrul concursului și declaratiile doamnei director Simona Baciu, Salina Turda, respectiv a Președintelui Federației Române de Arc Tradițional și Field, domnul Doru Danileț:

Vezi AICI albumul foto: 

Salina Turda a fost sambata, 28 martie 2015, gazda unui nou eveniment inedit: un concurs de tir cu arcul si tinte…

Posted by Inturda.ro on Monday, 30 March 2015

Related Articles

Citește articolul precedent:
Restaurantul Sarea-n Bucate a găzduit inaugurarea Cramei ”La Salina”. Vezi FOTO:

Sâmbătă, 28 martie 2015, la Restaurantul Sarea-n Bucate aflat in vecinătatea Salinei Turda a avut loc festivitatea de lansare oficială...

Închide