inTurda.ro

Elevii care participă la Olimpiada Nationala de Geografie vor vizita Salina Turda și Cheile Turzii

Elevii care participă la Olimpiada Nationala de Geografie vor vizita Salina Turda și Cheile Turzii

Elevii care participă la Olimpiada Nationala de Geografie vor vizita Salina Turda și Cheile Turzii
aprilie 02
10:40 2015

olimpiada geografie

 

 

 

 

 

 

În perioada 4 – 10 aprilie 2015, municipiul Cluj-Napoca va fi pentru prima dată gazda Olimpiadei Naţionale de Geografie.

Etapa Naţională a Olimpiadei de Geografie este organizată de către Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, prin Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj.

La această activitate vor participa un număr de 221 elevi, calificaţi în urma testării la nivel judeţean, precum şi 41 profesori însoţitori. Comisia Centrală a Olimpiadei Naţionale este formată din 42 de membri: inspectori şcolari, profesori universitari şi profesori în învăţământul preuniversitar.

În această perioadă toţi participanţii vor vizita Municipiul Turda. Pentru început, Comisia Centrală a Olimpiadei Naţionale va avea o întrevedere cu reprezentanţii municipalităţii în Sala mare a Primăriei, duminică 5 aprilie 2015, începând cu ora 15:30, după care membrii Comisiei sunt aşteptaţi la Salina Turda.

Elevii participanţi şi profesorii însoţitori sunt aşteptaţi la Turda, miercuri 8 aprilie 2015, în intervalul orar 10 – 17, având în program vizitarea Salinei Turda şi a rezervaţiei complexe în Cheile Turzii.

Cele două activităţi din programul Olimpiadei Naţionale de Geografie care se desfăşoară în Municipiul Turda sunt realizate de către Cercul Metodic al Profesorilor de Geografie din zona Turda la solicitarea Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, cu sprijinul şi ajutorul Primăriei Municipiului Turda şi al Salinei Turda.

 

Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj:

Inspector general prof. Cuibus Valentin Claudiu

Inspector de specialitate prof. Török Ferencz

 

 

Comisia Metodică a prof. Geografie, zona Turda:

prof. Iosof Gabriela

Related Articles

Citește articolul precedent:
Procedura de licitații pentru ecologizarea depozitelor de deșeuri urbane din județul Cluj s-a finalizat.

Consiliul Judeţean Cluj a finalizat procedura de evaluare a ofertelor în cadrul contractului de achiziţie publică având ca obiect proiectarea...

Închide